mandag 3. oktober 2016

Impregnering av tre

Til behandling av ubehandlede treoverflater som beskyttelse mot angrep av råtesopper og treborende insekter. Velegnet som impregnering av kuttflater/endeved. Egner seg også som impregnering på trebåter.

I Norden er det etablert fire impregneringsklasser for impregnert trevirke. Disse er basert på Norsk Standard NS-EN 3– Tre og trebaserte produkters . Små brygger og fortøyninger kan med fordel utføres i impregnert tre. For bruk i saltvann kreves høyeste klasse beskyttelse, klasse M (marin) .

Impregnering til fuktutsatte trekonstruksjoner inne og ute. Gir beskyttelse mot angrep av råtesopper og treborende insekter . Trykkimpregnering av tre er en industriell prosess der impreg- neringsmidlene presses inn i trevirket. Trykkimpregnert tre har betydelig økt holdbarhet i forhold til ubehandlet tre. Generelt bør du derfor bearbeide impregnert tre så lite som mulig. Impregnering for tre 1L Jotun Effektiv mot insekter, råte og muggsopper.


Boracol er et svært effektivt impregneringsmiddel som benyttes for å forebygge og bekjempe sopp, alger, mugg, treborende insekter samt mugg og jordslag. Jotun Impregnering Tre, et vanntynnet trebeskyttelsesmiddel til fuktutsatt treverk og kuttflater/endeved. Effektiv impregnering fra Jotun mot innsekter, råte og muggsopp. Jotun impregnering for fuktutsatt treverk, både ute og inne. Konseptet med impregnering når vi snakker brannimpregnering er ikke overflatebehandling med flytmaskin, sprøyting, dypping.


Gjøco Dekksolje er en impregneringsolje basert på ren tretjære, terpentin, alkyder og . Alle impregnerte produkter fra Bergene Holm AS er klasse AB og beregnet. Våre impregnerte produkter er varige miljøvalg tilpasset dagens strenge forskrifter. Helse, miljø og sikkerhetsinformasjon om JOTUN IMPREGNERING TRE.


Nå driver sønnen, altså jeg, og bytter all staur med impregnert staur. Om det har noen hensikt avhenger dels av hva slags tre vi snakker om . H471508TDS__26060__JOTUN Impregnering tre__Nor_. Omfatter: Omfatter saging, høvling og maskinbearbeiding av tre, kutting, barking eller tilhogging av stammer, produksjon av jernbanesviller av tre, produksjon av . SFT får en del spørsmål om impregnert tre.


Spørsmålene er er gjengitt uten faglig eller språklig . Jotun Impregnering for Tre er et vanntynnet trebeskyttelsesmiddel til behandling av fuktutsatt treverk, både ute og inne. Nordiske regler for kvalitetskontroll av impregnert tre. Norsk Impregneringskontroll (NIK) er en frivillig kontrollordning som arbeider for å sikre høy kvalitet på . Må en trebrygge males eller impregneres under vannlinjen? Båtforumet: Hei, En kamerat av meg skal bygge trebrygge av . Seajet 1UV Varnish - Hollandsk kvalitetslakk. Seajet Hollandsk kvalitets-lakk er en enkomponent høykvalitetslakk som er basert på et modifisert urethane . Bransje: Saging, høvling og impregnering av tre.


Birkeland venstre co Harald Mo Birkenes, 47Birkeland. Et søk etter Saging, høvling og impregnering av tre ga treff i bransjer. Unbelievable price on Impregnering av tre in Borisov (Hviterussland) company Borisovskij shpalopropitochnyj zavo OAO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.