mandag 3. oktober 2016

Glava branntetting

Her finner du alle produktene for bygg fra GLAVA. Branntetting av fuger/åpninger og fugetetting rundt dører. Mørtel for branntetting rundt kanal- rør og kabelgjennomføringer, samt tetting av fuger og åpninger mellom .

GLAVA AS har ikke prosjekteringsansvar og tar forbehold om eventuelle trykkfeil. Glava Brannpakning benyttes ved gjennomføringer av plast- rør og isolerte Alu-Pex og. Rørmansjett for tetting av plastrørgjennomføringer i vegger og dekker.


GLAVA Rørmansjett brukes ved brannsikring av plastrør-. Glava forenkler hverdagen og introduserer brannpakning på rull. Vi håper at dette produktet vil bidra til at alle i bransjen tar branntetting på alvor, det . Den reduserer monteringstiden med opp til og er en hurtig løsning for branntetting av større utsparinger.


Egner seg også for utvendig og våte områder og . GLAVA Dyttestrimmel kan benyttes til branntetting av fuger der det kreves . Branntetting for alle rør Brannpakning på rull skal gjøre hverdagen enklere. Glava forenkler hverdagen og introduserer . Har flere beregningsprogram, branntetting, etterisolering, ringmur, isolering av kompakte tak m. Oversikt over Glavas beregningsprogrammer .

Ved all branntetting rundt metalliske rør er det viktig å påse at rørene har. Kanaler isolert med mm Glava Brannmatte av steinull med densitet (80kg/m3). Glava har et produktspekter som dekker de fleste behov innen brannsikring. Denne brosjyren omhandler produkter, bruksområder, ansvar, . Isolering og branntetting Glava Lamellmatte Stk/pk.


Lastevolum Glassullmatte med tverrstilte fibre av lameller festet i glassfiberarmert alufolie. Glassullmatte med tverrstilte fibre av lameller festet i glassfiberarmert alufolie. GLAVA Dyttestrimmel brukes til tetting rundt vinduer, dører og smale åpninger.


GLAVA Dyttestrimmel kan benyttes til branntetting av fug. KEM-studenter på tur: Thomas Jansrud i Glava holdt foredrag om branntetting og isolering av rør og ventilasjonskanaler. Branntetting av fuger og spalter i overgang mellom dekker og vegg. Det er i godkjenning angitt isolering av kanal i full lengde med mm Glava brann-. Branntetting, brannisolering og brannsikring av.


Henrik Stene, Glava AS), presentasjoner finner dere her. GLAVA Dyttestrimmel kan benyttes til branntetting av fuger der det kreves brannmotstand fra EI- EI120. SKANSKA hadde vært å bruke betong som branntetting, noe som vil tilsi at et ledd i. Har fått pris på rockwool flexi a-plater (kr pr mink moms) og glava.


Glava Branntetting rabattgruppe Produkt Art.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.