mandag 10. oktober 2016

Hvite takrenner

Plastmo takrenner monteres med bakkanten først. Fordelen med dette er at da kan takrennen monteres eller skiftes ut etter at taket er lagt. Navn, Nobb, Varenummer, Takrenne størrelse, Nedløp ∅.

Sammen med taket er takrennene og nedløpsrørenes oppgave å transportere. Blir hvite takrenner (taknedløp?) fort stygge eller er det ikke noe problem? Skal ha hvitt hus med rødt tak, og jeg tenker da at det må bli finest om . Isola takrenne er meter og har en diameter på Ø 1mm.

Takrennen er i prelakkert, galvanisert stål. Takrennesystemet er komplett med deler og tilbehør og kan benyttes på alle bygg, nye og eldre - fra bolighus til store . Og hva med takrenner på et helt lyst hus. Egne fraktsatser gjelder for dette produktet. Vi tar kontakt med info før varen sendes. Vi har nå ett brunt hus, med hvite takrenner og rød takstein.


Til våren/sommeren skal vi male huset hvitt.

Jeg har alltid syns hvite takrenner er penest på lyse hus. Men det er ikke så fint på selve takrennene når det blir grønske, skitt og lort der. For hvem har sagt at takrenner må være sorte eller hvite?


Norske hus og hytter er i stor grad rammet inn av sorte eller hvite takrenner. Vurderer om jeg skal ha hvite takrenner etc på hytten min som skal være hvit. Svart er vel ikke pent mot hvit bakgrunn?


Men hvordan er det med skiit på en hvit . I går fikk jeg og min kjære satt opp takrenner på tilbygget (det vil si at et lokalt firma gjorde det for oss). Vi ha valgt den hvite varianten, da vi har . Solide og værbestandige tak som tåler vær og vind. Hos Byggmakker finner du takplater, takstein og takrenner.


I alle tilfeller kjøper du delene løse og setter dem sammen. Vi ønsker å bytte ut gamle takrenner med nye hvite. Takrenner beskytte ytterkledning av ditt hjem ved å fange vann og drenering det borte fra hjemmet ditt.


Men disse rennene også fange blader, pinner, skitt og . Montert nye hvite takrenner, nedløpsrør og div beslag. Produsert og montert sorte beslag under veranda. Hvite Beslag produsert og montert på en veranda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.