onsdag 5. oktober 2016

Hage inspirasjon

Med håp om vakkert vær og tropenetter, lever vi nordmenn gjerne . Sommeren går mot sin slutt, men det blir ikke mye tid til hvile for den som har hage – allerede nå bør vårsesongen planlegges. Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips. Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler.


Under ser dere litt inspirasjon fra Anettes gamle hage i Sandnes. Hagen før oppgradering var preget av rette linjer og mange vegger.

Skal man etablere en ny hage er det viktig å bruke tid på planlegging. De fleste hageeiere har et greit utvalg hageredskaper til de mest vanlige oppgavene, fra rake til hekksaks. Om hvordan bruke farger i interiør, mote og arkitektur. Her er bilde av Classic Vision i min hage i dag.


Håper dette vil inspirere til en blomstrende sommer.

Stihl Løvblåser BGA m/batteri og lader 29-. Selv den tristeste hagekrok kan bli et spennende uteområde. Setter du av tid til å finne ut av hvilke planter som kan trives, for ikke å nevne hvordan du vil ha . Inspirasjon er vel så bra, og disse bildene er kun ment som en inspirasjon til hva man kan finne på i sin egen hage: Bildene over viser hvor . Stadig tar jeg meg selv i å drømme meg bort i etter hage inspirasjon. Idéene er mange for vår eiendom og drømmene er store! Terrassesesongen kom tidlig i år, i hvert fall på Østlandet.


Innreder du terrassen smart, får du maks ut av utelivet. Skal du planlegge din egen hage eller trenger du inspirasjon til hvordan du kan gjøre mer ut av . Trær og busker gir hagen en karakter og struktur som med litt stell kan gi deg glede og trivsel i mange år fremover. Selv om du ikke har den største hagen, er det mye du kan plante. Her finner du inspirasjon til interiøret hjemme.


Det er alltid spennende å se hvordan folk lager hage andre steder, og mye inspirasjon å hente til egne prosjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.