onsdag 5. oktober 2016

Design badekar

Vi har også det eksklusive designbadekaret Pure i støpemarmor, som er et frittstående badekar som kan plasseres midt i baderommet for en luksuriøs følelse. Badekar Det er produkter. AMELIA frittstående badekar.


Celeste genova badekar. En frittstående badekar kommer i mange forskjellige varianter og størrelser, i denne kategorien vil du se noen av frittstående badekar vi har i vårt sortiment. Vårt nye badekar Rondane, har de samme karakteristiske hjørnene som servanten Rondane.

Hos oss vil du finne et stort utvalg av stilige frittstående badekar. Alle design badekar er hvitt sanitærutstyr akryl. De meget tynne sidene av karet, muliggjør de.


Et lekkert rektangulært designbadekar som er helstøpt i sanitærakryl, med både front – og to endepaneler. Romslig og moderne badekar med utsøkt kvalitet og . Gustavsbergs badekar uten frontstativ har en rendyrket, moderne design og kan kompletteres med hel- og halvfrontstativer i ulike farger og størrelser. Flotte møbler fra Duravit sikrer kvalitet og luksus på dit eget badeværelse.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . Nyd de rene linier og de moderne materialer.

Liker du å bade, vil du elske våre badekar. Et dusjbadekar i tidløs design for deg som både ønsker. Et badekar i stilren design og med god plass. Stort udvalg af fritstående badekar i flotte design og som sædvanligt til de lavest mulige priser. Klik ind på Spakompagniet.


Sobert og smakfullt designet støpemarmorbadekar. Frittstående badekar i ekslusive og stilrene design. Fittstående badekar i topp kvalitet med doble vegger i sanitærakryl med innebygd galvanisert stålramme og.


Vi leverer badekar fra kjente merkevarer som leverer med tanke på kvalitet og design. Om du heller drømmer om en full spaopplevelse på eget baderom kan et. Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den . Vi er og eneleverandør av MicroSilk i Norge. Interform produserer badekar og massasjekar.


Norske kvalitetsprodukter og italiensk design. Hafa har badekar både i klassisk stil samt i mer moderne design , alt for å passe dine ønsker. Det er nedenfor vist varianter av båt badekar. Størrelse og finish varierer.


Karene er hvitemaljerte støpejern innvendig og malt utvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.