torsdag 6. oktober 2016

Billakkerer søkes

Flink billakkerer søkes til etablert skadeverksted i Sandvika CBA Fagformidling en landsdekkende bemanningsselskap med mer enn 3ansatte. Biloppretter eller billakkerer med fagbrev Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Tømrer med Fagbrev søkes Du må være selvgående tømrer, hvis du ikke er dette trenger du ikke lese videre.


Vi søker etter billakkerer med erfaring. Billakkerer søkes snarest AUTOFRESH.

Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Lakkering er tilgjengelig på Indeed.


Micropaint Ønskede kvalifikasjoner 2-års erfaring som billakkerer, fordel med fagbrev Førekort klasse B. Mai - Lagre - Send til en . Holmlia Bilverksted AS avd. Karihaugen er et billakkeringsverksted som både lakkkerer personbiler og tyngre kjøretøy.

På grunn av økende arbeidsmengde søker vi nå en erfaren biloppretter, og en dyktig billakkerer for snarlig tiltredelse på vår avdeling på Ensjø. Arbeidsoppgaver billakkerer : Grunnarbei små og . For kunde søkjer vi erfaren og sjølvgående biloppretter til snarleg oppstart i 1 stilling. Sekundært søkjer vi billakker ved same bedrift. Den rette personen vil få tilbod om fast tilsetting etter prøvetid.


Kvalitetsbevisst billakkerer og biloppretter søkes. Vi er en totalleverandør av biloppretting og lakkeringstjenester. Vi holder til på Langnes i Tromsø der vi har vært i 50år nå.


If you have a Jobreg ID for a job you can enter it here. Recruitment and staffing agencies uses in large numbers databases with candidates to find the right ones for every job. This is where we come in. Powered by: Recman Logo. Mediehuset StudentTorget.


Personlig asistent søkes til BPA ordning i Farsund. Utlyst for dag siden. See this and similar jobs on LinkedIn.

Hola, saab friends, Jeg har som kanskje noen vet nå en 9K som jeg driver og jazzer opp. Sommer står for tur, nå er det det yttre som må tas. Derfor hører jef blant mine ærbødige saab venner om noen flinke erfarne ufaglærte eller faglærte kunne tenke seg og ta på seg en liten jobb. For en del av mesterfagene kan det søkes om mesterbrev med bakgrunn i utdanning fra fagskolen.


Ordningen gjelder for de som har gjennomført det aktuelle fagskolestudiet etter læreplaner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.