fredag 7. oktober 2016

Beslag under vindu

Underblekket tetter underkanten på vindu slik at det ikke regner inn. Vindusbeslag kalles også vannbrettbeslag eller sålbenkbeslag. Feil vindusomramming og dårlig tetting mellom . Har byttet noen vinduer og skal montere vannbrett i dag. Tenkte å montere nytt beslag over ett vindu , men lurer litt på lengden.


Ser ut som de fleste er max meter?

Jeg låner denne tråden for jeg har også spørsmål om montering av vannbordbeslag. Skal blekket over vinduet monteres bak asfaltplaten . Over og under vinduet må det være vannbrett og beslag så regnet ledes ut. De kan du få i ferdige lengder.


Regnvann som har trengt forbi beslag eller dekklist og inn i utett monteringsfuge, vil lett trenge videre ned i veggen under vinduet. Beslag av plast, aluminium og . Under vinduet monteres det også vannbrett og vannbrettbeslag. Vindussperreduk festet med membran til svill under vindu og opp på sidene.


Fuge trekt inn for å få god heft og gi plass til beslag.

Dampsperre teipes til stender. Produseres i flere lengder og farger, og er tilpasset vannbrettet som butikken lagerfører. Denne anvisningen omhandler innsetting av vinduer i bindingsverk av tre og. Norges største garasjeutvalg.


Se vårt utvalg av vinduer og dører. NorDan VIS vannbrett og overgangsbeslag i topp og bunn. Vannbrettet monteres sammen med beslag slik at evt. Når du etterisolerer utvendig, anbefaler vi å flytte vinduet med ut i vegglivet. Monter vannbrettbeslag under vinduet.


JEMTLAND BESLAG UNDER VINDU 022M HVIT. Antall: Legg i handlekurv. Hos MAXBO får du vannbrett produsert av høvlet trevirke. Vinduer og dører utgjør et betydelig varmetap i hus og bygninger. Frittstående småboliger og andre bygg under.


Et kraftig beslag , som fyller alle tekniske. Vann brett under vindu er tilpasset bredere beslag. Utvendig omramming lages av 19x1og. Ta av beslag , demonter vannbrett. Før monteringen starter.

Sjekk at underlaget er rett og sterkt nok. Lengde: 2m og 25m, tykkelse: 6mm, lagerføres i sort og hvit. Kontakt oss for bestilling.


Vindusbrett er horisontale beslag som ligger over og under vinduene. Riktig montert beslag under vindu. Konstruksjonen under like viktig.


Feil på vindusbeslag er en gjenganger blant de dårlige løsningene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.