fredag 7. oktober 2016

Bardisk selges

BARDISK- HENTES DEN I HELGEN (200kr i avslag ). Jarde De-Paris bardisk selges med fire stoler. Noe for russebussen eller kjellerstua eller bare En chill bar på verandaen. Vi har nå bardisk til salgs fra Finn.


Nå kan du bli eier av din egen bardisk , og ikke minst jukebox :-) Løp å kjøp!

Italiensk kavalitetsbar fra Composita selges. Det er med tungt hjerte jeg nå har gått med på å gjøre om hjemmet vårt til et hjem uten egen bar. Bardisk og barstolene er allerede lagt ut til . Stor bardisk på hjul med heltre benkeplate, tappetårn og kjøleskuffer, brukt. Rio EF Integral kjølesløyfe, som kan selges med mot et tillegg på.


Kan selges med komplett drift! Bygningen inneholder i 1.

Ikke noe selges før garasjesalget er satt i gang, lover Blokkum. Teoriblokka på Trontun skal være klar . Her bygges Oslos lengste bardisk. Melkerampa: Salg av ost . Over bardisk selges det godt og vel halvparten så mye øl i år : 2. Totalt (både butikk og skjenkesteder) . Diverse øltyper selges også i den rustikke baren ved elven. En lang, smal bardisk i tre er bygget et par meter ut fra steinveggen, og det er . Prisen under gjelder for Finca bardisk som beskrevet over.


Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom . Brubakken Home lager barløsninger og innredninger etter ønske. Her er noen eksempler på barer vi har laget. Be oss gjerne om tilbud på ditt prosjekt!


Og hva var vel mer naturlig enn å bruke løftebukken til bardisk ? PKS leverer en rekke forskjellige bardisk -modeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.