torsdag 1. september 2016

Standard dør mål

I disse tabellene finner du våre standard mål på både dørblad og dør med karm. Det er som oftest gjort på få timer å skifte dører i et hus. I tabellen nedenfor finner du de eksakte målene for både disse og mange andre standardstørrelser.

Legg merke til at modulmålene avviker om du velger en . Mål Når du har bestemt deg for en konkret dør, så må du også bestemme hvilken. Her finner du oversikt over standardmålene for innerdører. Nåværende dør er × 2cm, dette er mål.

I dag er minimumskravet til en dør meter og centimeter høyt. Mål skema for vore indvendige døre og brandøre. Standard mål på indvendige døre og branddøre.


Enkelt dør, 8x21/ 2 790x2090/ 199 725x2040/ 1940. Dører og vinduer har diverse standardmål, og det er vanlig at åpningen i reisverket måler hele 10cm, for eksempel 5 6 7 8 og 90cm. Mål Når du har valgt, hvilken dør du vil have, er næste trin at bestemme størrelsen.

Her kan du se lagerførte vinduer dører. Mål på dører angis som modulmål (M), karmyttermål (KYM) eller dørbladmål. Modulmål beskriver hvilken størrelse det må være på hullet i veggen for å ha plass . Har vi bare målene på dine dører så kan vi produsere disse etter dine ønsker. Kontrollér om dørbladet er ufalset eller . De mest almindelige modulmål for indvendige døre er x 2 x og x 21. I tabellen under kan du finde de nøjagtige mål for forskellige standardstørrelser.


Ei M100-dør er beregnet for en åpning med bredde 1cm, men karmen er i . Vår guide viser hvordan du går fram for å montere din nye dør. En dør med modulmål x er tilpasset for et dørhull som er 1cm bredt og 2cm høyt. Det blir nok litt dyrere enn å gå på Maxbo og kjøpe standard dører, men. Skal man skifte mange dører og vinduer (standardmål eller ei), kan . Det finnes bedrifter som produserer dører etter mål som passer i karmen. Eller du kan få en snekker til å tilpasse døråpningen så standarddører . Førsteinntrykket er alltid viktig, og riktige dører og vinduer bygger helheten i huset.


Inspeksjonsluke Standard Hvitlakkert Norgips. Vi bruker som standard NCS-systemet, men kan selvsagt også lage farger i RAL og Jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.