torsdag 1. september 2016

Maling test utendørs

KUN FIRE AV ER BRA: En svensk test som har pågått over to år,. Siste: Kun av malingsprodukter får godkjent i test. Det er ikke bare det umiddelbare resultatet som teller.

Jotuns husmaling kommer veldig dårlig ut i ny svensk test, og blir slått av. Folksam har hatt tilsvarende tester av utendørsmalinger flere . Nordens største test av utendørsmalinger er gjennomført i Sverige. Norges største utendørs teststasjon for maløing drives av Jotun i Sandefjord.

Hva går for å være den beste utendørsmalingen nå? Maximal fra gjøco ble i fjor for andre gang på rad testvinner i testen svenske Folksam . Kjell_Magnum_45: Jeg har nettopp malt noen vindskier med akrylmaling. Det var første gang jeg testet dette, og aldri mer. Her får du hans smarteste råd for utvendig maling av huset. Det er lett å søle maling når man maler utendørs.


Drygolin Ekstrem og Demidekk Optimal fra den norske produsenten Jotun er blant de beste i testen.

Malingsprøyten er uunnværlig når du skal male store flater fort. Vi har testet fem forskjellige sprøyter og funnet den beste til deg. Det svenske forsikringsselskapet Folksam tester maling, og i siste test fra 20ble kun av malingstyper vurdert som et godt kjøp for å . Malingen blir faktisk så ødelagt av sopp at de som har testet. Maling sin Mestermaling blant de beste i en stor test av utendørs maling.


Norge skiller seg ut fra resten av Europa ved at vi har så mange trehus. Vi har testet malerpensler til utendørs bruk. Denne gangen har vi testet pensler som egner seg for maling og beising av treverk utendørs. Alle penslene ble testet med den samme vannløslige malingen.


Hvis huset ditt er blitt grått eller har fått flekkdannelser i malingen,. Det skaper et undertrykk i røret som trekker opp maling og så tar luftstrømmen tak i den og forstøver den ut. Der står det at boligeiere i gjennomsnitt tror malingen står i 6-år eller noe.


Det er vel noe langt unna hva som står på . Vår beste maling som er kåret til Best i test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.