fredag 30. september 2016

Sikkringsskap

Vi leverer og lagerfører alt av sikringsskap, fordelingsskap, kapslinger, intaksbokser, skinner og målersløyfer for bruk i hjem, nærings- og industribygg. Sikringsskap leveres i mange typer, for enebolig er sikringsskap med målerplass mest vanlig. Martina Bazan og familien skulle bytte ut det elektriske anlegget i huset, inkludert sikringsskapet.


De sjekket med naboene i borettslaget som . Vi har spesialisert oss på ombygning av eldre sikringsskap. Har du gamle skrusikring bør du se nærmere på vårt tilbud på ombygning. De fleste elektrikere har erfaring med sprø isolering og varmegang rundt skrusikringer på gamle RK/PN-ledninger.

Sikringsskap er hjertet i det elektriske boligens eller byggets el-installasjon. Sikringsskap er sjelden et vakkert syn, og forrige uke viste en av våre journalister hvordan hun skjulte sikringsskapene ved å spesialtilpasse et . I dag kan vi bytte ut dine gamle skrusikringer, og sette inn moderne automater med innebygget jordfeilbryter. Vi skifter sikringsskap eller innholdet i sikringsskapet med nye og moderne komponenter. Skap, sikringsskap, veggmontert, innfelt, IP4 IP6 A3 UK500. Vi bygger om ditt sikringsskap til automatsikringer med inntil åtte kurser, jordfeilbryter og hovedsikring.


Send oss en forespørsel og vi vil kontakte deg. Sikringsskapet er hjertet og hjernen i boligen din. Og akkurat som at det er greit med en sjekk av helsen i blant, er det også fornuftig . Sikringsskap Kristiansand - Bor du i Kristiansand og trenger et nytt sikringsskap eller har behov for å oppgradere innholdet? Mange tenker ikke over at et år gammelt sikringsskap kanskje er for gammelt. De fleste har langt flere strømkrevende apparater i huset sitt i . Sikringsskap med komplett montasjeramme som har 2x+ 3xmoduler og målerfelt for måler.


Trenger ditt gamle sikringsskap en oppdatering eller en ombygging? Kontakt oss for tilbud for ny installasjon eller rehabilitering av ditt sikringsskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.