onsdag 24. august 2016

Uponor rør i rør

Løsningen heter Uponor-combiPEX-rør, som er et plastmateriale som transporterer vannet uten å påvirke det. Uponors tappevannsystem installeres dessuten . PEX-rør i rette m lengder (uten varerør), som leveres i dim. Uponor tappevannsystem består av rør og komponenter.


PEX-rør i varerør for både tappevann- og varmeinstallasjoner. I forbindelse med oppussing av bad tenkte jeg å bytte ut kobber-rørene med rør-i-rør system og har sett på uponor. Uponor Dreneringssett MFor drenering av vann fra fordelerskap.

Uponor Skapmuffe for drenering MFor mm varerør. Uponor Skapmuffe til fordelerskap For tilknytting til varerør 25/mm. Uponor -PEX-rør RIR, blå x mm, rull. Uponor Aqua Pipe rør i rør For tappevann, Leveres i kveil. Bestill 0873261Uponor Universal Pex Rør I Rør mm til Vann og Varme (kveil á meter.) og spar -1.


Se Pex rør Fittings og finn et stort sortiment . Uponor combi pipe 12xmm naturell Combipex rør i varerør 18/1hvit kveil meter. Uponor varerør 25/mm for og mm PEX rør kveil meter. Et rør-i-rør-system er utviklet for å tilfredsstille funksjonskrav om utskiftbar og vannskadesikker framføring av vannrør i boliger.


Anvendes for å oppnå en mindre bøyeradius på røret, for eksempel ved oppføring av rør til fordelerskap. Kjøp Uponor tappevannssystem i nettbutikken. Hjem ; Rør og deler ; Uponor tappevannssystem.


Uponor gulv rosett sett m/eksenter c/c50mm. PEX: Materiale fornettet poletylen ( PE står for polyeten og X for fornettingen) og trukket inn i et fleksibel varerør av PE plast. Dette sammen med enklere mon- tering av selve veggboksen gjør at feil ved montering blir minimert og selve monteringstiden . QE-ring føres på nippel på Uponor QE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.