onsdag 24. august 2016

Tips til møblering av stue

TIPS TIL STUEN: En åpen peis er et naturlig fokuspunkt i rommet, . Når man velger ut stuebor hender det at det ikke er like langt på begge sider og dermed ikke dekker hele sofaen/begge . Drømmer du om en gedigen og gjestfri sofa, men har liten stue, bør du. Beboerne i denne Bonytt-hjelpen-saken er nok ikke alene om å ha problemer med å møblere en stor stue. Her er flere tips til hvordan du lager fine grupper av favorittingene dine! Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen.


Smarte interiørtips til boliger med liten plass.

Ofte i mindre leiligheter er kjøkken og stue i hvert sitt rom, og eneste plass til. Her er tips du bør ta med deg når du setter i gang! Innred kjøkken, bad og stue som DU vil ha det, ikke med tanke på hvordan en . Er du dristig med fargene på veggene, kan det være lurt å roe ned inntrykket med gjennomtenkt møblering, råder interiørarkitekten.

I et nytt og lekkert hus ønsket familien seg en shabby-chic stue. Dog har vi et problem med indretningen af vores stue og har haft det alle de år, vi har boet i huset, men håber, at du kan hjælpe os. Jeg kjøpte for en stund siden min første leilighet og synes det er utrolig vanskelig å innrede stuen. Drømmer du om en gedigen og gjestfri sofa, men har liten stue, bør du revurdere. For øvrig finnes det ingen absolutte må-gjøre-regler, det aller viktigste er at du trives og at møbleringen er tilpasset ditt bruk.


Det er et flott stuerom, men også et rom det ikke er så lett å møblere. Peisen er plassert slik at den lager en egen krok med sin møblering, veldig adskilt fra kjøkken og resten av huset. Få gode tips fra vår samarbeidspartner Halvor Bakke for å innrede hytta. Med års erfaring som interiørarkitekt har Trond Ramsøskar et og annet å si om innredning.


På grunn av nivåforskjellen mellom kjøkkenet og stuen er tunellpeisen høyt plassert på kjøkkenveggen og . Her er noen enkle tips for å eliminiere negative energier i hjemmet ditt ved. For å gjøre stuen en avslappende ste må du ha komfortable . Stuen var stor og deilig – men jeg slet veldig med å få til en god innredning. Og om jeg finner et som faller i smak, er det såklart feil størrelse.


Slik lyssetter du ba kjøkken, stue og soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.