onsdag 31. august 2016

Tinnstøping

Terje Ellefsen er en av landets aller dyktigste tinnstøpere. Han har skrevet denne artikkelen som forteller og forklarer alt du trenger for å støpe . Startsett for tinnstøping inneholder: stk form med ulike figurer, infanterister mm, gr blyfri støpemetall, trestikke, støpeskje, talkum, støtteplater og .

Her finner du Tinnstøping til lave priser online. Spennende utvalg av Tinnstøping blant 12. Startsett med støpeutstyr - støpeform med bamser - tinn og maling - pensel.


Tinnstøper Terje Ellefsen på Søndersrødtunet i Brunlanes 16.

Er det noen som har erfaring med andre typer silikon for å støpe i. Er avhengig av at den gjengir veldig fine detaljer. Når man støper tinn må man ha rød-orange sand som kalles støpesan støpekasse, en treklosse å pakke sanden me fimoleire som gjør at . Dette var en meget populær aktivitet på kretsleiren! Nå får alle rovere og ledere i kretsen mulighet til å prøve.


Tips til hvordan man kan lage ringer og hvilke utstyr man må ha. Smykkene ble lagt i en selvlaget gaveeske. Formene som bruktes var på jor kritt og stein med disse kunne lages tinnstøping.


Disse formene ble erstatt fra former I kobber, bronse, støpejern og jern.

Explore Ingebjørg Momrak's board Tinnstøping on Pinterest, the world's catalog of ideas. Pewter, Labyrinths and Fashion earrings. Discover photos and videos about #tinnstøping. Ved å smelte tinn og fylle det i støpeformer kan vi lage alt fra soldater, vikinger og hester, til hovedrollene i kjente eventyr.


Disse håndverkerne har også vært kalt kannegytere og tinnstøpere. Fra Christiania vet vi at de også kunne levere bly til taktekking. Tinn støping shot (granulat) eller ingots (søyler) for tiden selges i USA er 1prosent blyfri. Den tinn legering er en blanding av kobber, tinn og antimon . Det kan sies at gull var valgt materialet konger, sølv mett de velstående, middelklassen hadde sine bronse og tinn . Lørdag november blir det masse moro for hele familien på Nedre Bakstevold gård Tinnstøping Trylleshow med MagiCurty på. I helgene kan du finne alt fra fortellerstund og eventyrteater til tinnstøping og kjøring med hest og vogn.


I tillegg er det masse andre akiviteter som juleverkste tinnstøping, utegudstjeneste, sang fra Bærum Pikekor +++.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.