onsdag 31. august 2016

Skandinavisk lys jotun

En varm beige tone, noe mindre rød enn 18Skandinavisk Lys, ellers svært lik. Dette er Jotuns mest populære beige farger; farger som gir totalt forskjellige . Dette viser Jotun i sitt nye fargekart med Deco pink og Dusty Red mot.

Først hadde vi bestemt oss for skandinavisk lys, men synes den ser. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Jotun LADY på Facebook. Hei, Min stue er malt i Skandinavisk lys med listverk i egghvit.

Har nå prøvd jotun sin fargevelger med skandinavisk lys og bomull, og det ser jo veldig lyst ut, men ikke helt det samme som fargeprøvene i . Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Passer skandinavisk lys sammen med fargen sand?

Soverommet -“Skandinavisk lys” Kjøkkenet i litt dunkelt lys. Beckers “Klipphäll” -som er samme farge som Jotuns “Sand” . Jotun har utviklet den sobre fargepaletten Nordic Living for å gjenskape. LADY 18Skandinavisk Lys er en av våre mest populære lyse beige toner gjennom tidene.


Den er gyllen og lun, og lekker til populære brunfarger som 1623 . Selger liter Jotun Purecolor i den deilig fargen SKANDINAVISK LYS til kr250. LADY 14Bomull LADY 18Skandinavisk Lys LADY 11Sand Lun elegance Varmt, sofistikeret og kontinentalt. Farver, der leder tankerne hen på urban . Så jeg vil ha en veldig, veldig lys farge, men med litt varme.


Skandinavisk lys, hvis jeg nå ikke husker ravende feil, er en utrolig fin interiørfarge, synes jeg. Jotun-produkter blandet over Jotuns Multicolor-system.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.