torsdag 18. august 2016

Mursteinstapet

Få et mursteinstapet i hjemmet og skap en røff atmosfære i stua eller på soverommet. Få mer inspirasjon her. Vi har alle populære tapeter i Norge til de mest.


Unik ikke repeterende betongtapet, mursteinstapet og botanisktapet. Det rå designlooket er blitt ytterst moderne og mursteinstapet er en unik måte å gi sine vegger et nytt uttrykk som passer til moten. Tapet med murstein fungerer i .

Skap kontrast til de hvite veggene med en sort mursteinstapet. Du oppnår en klassisk effekt med sort-hvitt look, samtidig som de rå mursteinene på tapeten gir. Stuen ble fylt med fargerike bilder og tekstiler, og spisestuen har fått en miks av malte møbler og designstoler mikset med en mursteinstapet.


Rød rustikk mursteinstapet fra FINN. Sorter etter popularitet, Sorter etter gjennomsnittsrangering, Sorter etter nyhetsgra Sorter etter pris: . The Dolls House Emporium. Mursteinstapet kombinert med Årets farge, ganske nice kombinasjon!


Bio-Light by Philips is a concept design and consists of hand-blown glass cells containing bioluminescent bacteria and their food source, composting sludge. Keep it short and sweet then hang.

En klassisk rød murvegg, men med en kunstferdig vri. Det malte mønsteret på mursteinene gir akkurat den rette mengden stil . Tired of those cold floors that give you the chills? Find out how inexpensive this priceless upgrade really is! Veggen er ferdig tapetsert med mursteinstapet fra Borge.


Boks med ny look i Greengate-style. For her var det gammel mursteinstapet som skjulte vakker, gammel perlestaffpanel. Ja, til og med pipa og brannmuren var tapetsert. Vi har malt loftsgangen nå, den har vært mørk trefarget (altså bare beisa panel), og en mursteinstapet på pipemuren.


Men vi kjøpte litt maling, og siden det ikke . Et alternativ er å tapetsere en vegg med røff betong- eller mursteinstapet. Det gir en fin kontrast, sier hun. Blåfarger i forskjellige.


Hvis man kan tapetsere pipemuren da selvfølgelig. Har lenge drømt om mursteinsvegg inne. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiv fra norske sk. Nå til dags kan man jo bare klistre opp noen meter med mursteinstapet !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.