onsdag 17. august 2016

Selvrensende vindu

Skal ganske snart gjøre mitt livs største investering av vinduer i forbindelse med husbygging. Kona snakker om selvrensende vindu, vi bor på . Der jeg eide tidligere lå fasaden av bygget skrått utover så de selvrensende vinduene fikk aldri regn på seg og vannslangen rakk ikke høyere . BufretGiljevindu med selvrensende glass er et praktisk alternativ som nærmest eliminerer behovet for vanlig vask og renhold av vinduet utvendig. SELVRENSENDE GLASS - holder seg rent lenger enn vanlig glass, og vil revolusjonere vår måte å vaske vinduer på! Det innovative glasset lar faktisk naturen . Selvrensende glass i vinduer er for deg som har bedre ting å gjøre enn å vaske vinduer i helgene. Finn ut hvordan selvvaskende vinduer fungerer her!


LIKE GOD KVALITET: Selvrensende glass skal kunne være like gode. Det er vanskelig å si hvor ofte du må vaske vinduet – det avhenger . Zalo i vaskevannet er et godt tips, og skal en vaske vinduer i et rom hvor det har. Husk hvis du har selvrensende glass er det egne forholdsregler, se nederst i . MagnorVinduet produserer vedlikeholdsfrie vinduer og balkongdører.


Vindusvask og vedlikehold er noe man helst vil slippe, dermed vil det selvrensende . Et selvrensende glass har et belegg på utsiden av glasset. Belegget er utviklet med nanoteknologi, og gjør at UV-stråler brenner vekk skitt og .

Slik fungerer et selvrensende vindu Et selvrensende vindu har et tynt belegg på utsiden av ruten. Det inneholder en fotokatalysator som hjelper å ned. Ny nanoteknologi gør vinduer selvrensende. Det selvrensende glasset Pilkington Activ, er et helt vanlig glass med et spesielt belegg som gjør at det renser seg selv. Selvrensende Vindu - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Viktig å vite om kondens ved kjøp av alle typer nye vinduer, uansett. Selvrensende glass har ett belegg som løser opp urenhetene og . Selvrensende vindu høres jo egentlig superfint ut ikke sant? Nå har det skjedd ett eller annet å de selvrensende vinduene mine er ikke. Uteblir regnet kan du bare spyle vinduene med hageslangen.


OVERVEIELSER VED VALG AV SELVRENSENDE GLASS. Det høres vel for godt ut til å være sant? Eksisterer det virkelig et glass som vasker seg selv? På sidene av huset er vinduene konstant grå, der kunne vi valgt selvrensende vinduer. Den kan beregnes og måles på forskjellige måter og det kan gjelde enten hele vinduet eller glasspakken inklusiv . Litt informasjon om selvrensende vindu fra Glass og Fasadeforeningen.


SELVRENSENDE GLASS - holder seg rent lenger enn vanlig glass, og vil revolusjonere måten å vaske vinduer på! Vinduet “aktiveres” av dagslys, og derfor vil organiske flekker elimineres. Men for å få bort uorganisk smuss må du bruke slange. Over halvparten vasker vinduer færre enn to ganger i året, selv om de synes.


Trenor Vinduer kan leveres med glass for økt sikkerhet, med støydemping, med selvrensende egenskaper, med solreflekterende belegg og med brannsikring. Selger stk nytt(ubrukt) vindu i fargen NCS 7000N Mål og spesifikasjoner under bildet. Vinduet har en tynt belegg av nanopartikler.


Nanopartiklene reagerer med lys og skitten brytes ned. Med selvrensende vinduer kan du si farvel til den årlige vindusvasken. Vinduene vasker seg selv ved hjelp av naturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.