torsdag 25. august 2016

Moderne anneks

FINPUSS: Gulvet må pusses med et finere slipepapir før det er klart for oljing, lakking, luting eller såpebehandling. Etter det er lutet må gulvet etterbehandles med olje eller lakk for å få en. Les om mitt tips til et nydelig hvitt gulv nederst i dette innlegget her.

Lut åpner gulvets porer og vasker vekk fettstoffene i treverket. Kalken i luten har en ørliten beskyttende . Skal du lute, såpe inn, olje, vokse, lakkere eller male gulvet? En ny veileder tar deg gjennom de ulike behandlingene av tregulv.

Luting av gulv - Vi utfører luting av alle typer tregulv. Luten gjør at treet får en grålig farge og samtidig hindrer gulning. Furu og Grangulv er myke tresorter, men er de gulvene som har flest behandlingsmetoder.


Jeg kan nevne lakk, olje, luting, grønnsåpe, osv. Nå skal det være grått; i alle fall på gulvet. Du kan velge om du vil olje, beise, lakkere, lute eller male gulvet.


Rengjøring og pleie av et såpebehandlet Dinesen gulv. Douglas og Furu fordi den milde luten gir gulvet et fint og lyst utseende. Spør oss om råd når det gjelder gulvsliping behandling Gulvlakk -gulvolje-beis-hardvoksolje-lut-såpe.

Et moderne modulanneks i ekte funkisstil. I grunnsettet inngår veggmoduler, som kan byttes ut mot valgfritt antall vindus- og dørmoduler og plasseres der du . Leveres med dør, vinduer med 2-lags isolerglass, gulvbjelker, skruer, spiker og låsesylinderlås. Et kraftig anneks i en moderne utførelse. Lengde 52mm Bredde 37mm Høyde 24mm Høyde takfot 21mm Gulvareal 1kvm Byggestørrelse 124 . Vi er annekseksperten som hjelper deg med å finne drømme-annekset!


Bygg en gjestehytte i hagen, eller kanskje et hjemmekontor utenfor hjemmets fire . Kjempeflott anneks for den moderne hagen. Gulvareal (innvendig) på 1kvadratmeter. Mange norske og svenske hytteleverandører tilbyr anneks. Moderne modell som kan passe i både kyst-, fjell- og skogsmiljø. Vi har det meste i form av små boder og annekser, i moderne og klassiske stiler, som.


Vi levere anneks og små boder til meget gode priser fordi vi har lave . Et moderne og trivelig anneks i funkisstil. ANNEKS INTIM – Et arealeffektivt anneks med plass til familiekøye, samt oppholdsrom med plass til mindre kjøkken, spiseplass og sofagruppe. To dobbeltsenge, køkken, bad og gårdhave. Fri wiifi og parkering, bog- og musikbibliotek.


Flott og tiltalende hytte/ fritidsbolig i moderne stil i ville, vakre Hovden i Bø. Her kan du nyte panoramautsikten over storhavet fra både stue/ kjøkken, loftstue og . Fin, liten, enkel, men moderne tømmerhytte. Kan også være et større anneks til en fritidsbolig. Leveres i finsk lamelltømmer og finsk kvalitet.


Med sine rene former er dette annekset en stilren, moderne gjestehytte. Torsnes: Moderne hytte med anneks nær sjøen i Torsnes. Stilrent og elegant anneks med terrasse og rekkverk i moderne design.


Veiledende pris fra leverandør (mai 2016) . Dette er flotte arkitekttegnede storhytter og anneks med høy standar eksklusiv. Anneksene er eksklusivt innredet, har alle moderne fasiliteter og egner seg for . Selv om vi kan bruke mange moderne teknologier og materialer slik som glass og stein når vi bygger tømmerhus og moderne energiløsninger, overholder vi alle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.