fredag 26. august 2016

Flis og bad lier

Husebysletta Lierstranda. VELKOMMEN TIL BUSKERUDS STØRSTE BADEROMSFORRETNING! Butikk og rørlegger på samme . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Bad - og våtromsinnredning - Forhandler. Kjøper dere fliser , VVS og baderomsmøbler hos oss, tilbyr vi formidling av firmaer som har bad og flislegging som spesialfelt.

Modena Flisgiganten har års erfaring. Hos Lier Rørsenter AS hjelper vi deg med alt fra befaring og oppussing til. Vi er i dag ansatte fordelt på butikk og . Kontakt butikken direkte på tlf. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Lier.


Relaterte ord: fliser , fliser bad , gulvfliser, fliser kjøkken, pusse opp bad , baderomsfliser, fuge . Vi har også et godt utvalg . HJJ Mur og Flis AS- spesialist på flislegging av store gulvareal.

Flislegging av bad og våtrom. Godt utvalg og gode priser, men mest av alt god pris på frakt uansett volum. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt. Rørleggere og butikker i Buskerud.


Comfort Lier Send forespørsel. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Norges største utvalg av lagerførte fliser. Se det store online utvalget av Fliser hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser. Annen steder i nærheten. Vi utfører alt av store og små flislegger oppdrag i Lier med høy kvalitet, til avtalt tid og pris. E-post: Nettside: Skriv ut . Inspiredsurfaces Bella er et norsk Italiensk flise og interiør konsept med fokus på kvalitet og design.


Vi fører nå fantastisk flotte Calacatta porcelanato fliser. Groru Sandvika eller Lier for å se utstilling og få med prøver. Vi ønsker i hvert fall sorte og hvite fliser. Så egentlig vet vi jo hva vi vil ha, men det er vanskelig å finne riktige fliser.


Sjekk flis og interiør på lierskogen.

Her blir det fokus på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.