fredag 26. august 2016

Brett til badekar

Hadde et brett over badekaret hvor en kunne legge sepe, hårsjampo mm. Håper julen har vært god mot dere og at ermene er brettet opp for det nye året.

Hjelpemidler for å gi støtte ved sitting i badekar og dusj. Flyttbare toalettstoler (med og uten hjul), se 03. Setet passer de aller fleste badekar og er justerbart.


Brett med festemekanisme mot kantene på badekaret.

Ingen varer er like, varierer i størrelse og form. Tips: kan også brukes over badekaret/vasken med . Ja, du kan senke badekar ned i gulvet slik som asiatiske spaba du kan. En vask på badet med baderomsartikler på et brett ved siden av . Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie . Praktisk og ergonomiskt badestøtte til din Onda Badebalje fra OK Baby.


Med denne kan du enkelt feste baljen på badekaret, og det gir deg gode muligheter. Brett som settes på tvers av badekaret for å kunne plassere gjenstander som brukes i forbindelse med bading i badekar. Badekarbrettet tilpasses tvers over badekaret for å gjøre det lettere å komme seg inn i og ut av badekaret. Ny varmt akryl brett rektangel Steam dusj rom SPA badekar (TL-8844).


Badekar Rack bambus hylle dusj badekar bok lesing brett Holder Stand utvidbare. Laga et artig brett som passer over badekar til pynt eller det man trenger til badetid #badekar#badekarbrett#drivved#lager#tilsalgs. Velkommen til engros høykvalitets bambus badekar caddy brett organisator med utvide sider fra Xiamen Ebei som er laget av 1 solid bambus.


Badekarbrett Trygg er laget for å sitte på mens du dusjer i badekaret. Badekarbrettet er anatomisk utformet med avtagbare håndtak og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.