tirsdag 7. juni 2016

Moderne murhus

De fant drømmetomten sin på Madlasandnes. Det var utsikten til Hafrsfjord som var viktigst da familien skulle . Vi bygger moderne, funkishus tilpasset dine individuelle behov.

HUSK - VI TILPASSER ALLE VÅRE HUS OG BYGGER PÅ DIN ID! Under finner du våre modeller merket med Moderne hus og funkishus. For oss er dette selvsagt, men for mange er murhus dessverre noe litt fremmed.


I en bratt skråning vest i Oslo har Moderne Mur AS murt en flott enebolig.

Resultatet er et moderne og lyst hus i tre etasjer med kjeller og garasje. Betonghus -konseptet er opprinnelig utviklet i vårt naboland Finlan hvor det allerede er levert flere tusen hus av denne typen boliger. Huse i høj kvalitet, både teknisk og arkitektonisk. Huse med god isolering og som mere end opfylder dagens bygningsreglementer. Her finner du våre murhus gruppert under serien tradisjon, moderne og eksklusive.


Vi har Norges største utvalg av kataloghus i mur. Moderne Murhus - architects, arkitekter, arkitektfirma, arkitektjenester, arkitektkontor, arkitektkontorer, arkitektoppdrag - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Svenske husleverandører har derfor helt sluttet å bygge hus av stein, men velger å. Moderne hus, klassiske hus, murhus, funkishus eller arkitekttegnede hus. Vi har et bredt utvalg av funksjo-nelle og moderne murhus dere kan velge blant i vår huskatalog, eller dere kan få tilpasset husprosjektet til deres spesifikke . Hvilken prisklasse ligger hus fra Tecnexx på? Hva hvis man bare vil ha noe moderne som varer?


Tross alle gode argumenter står fort- satt mange igjen og bare har lyst på et moderne hus i mur. Det trenger ikke koste skjorta å bo i et arkitekttegnet hus. Store vinduer gjør at den åpne stue- og kjøkkenløsningen føles enda større.


Bris har flere glassdører som åpner for god kontakt mellom inne- og uterom. Boligen har to etasjer, andre etasje har soverom samt en egen stue. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Den moderne eneboligen er bygget med et nytt byggemateriale, isoblokker. Det er nesten som store Lego-klosser, lette å bygge me .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.