tirsdag 21. juni 2016

Kjøleaggregat

Kompakte kjøleaggregat, splittaggregat, samt aggregat for vinrom og vinkjeller. Thermocold KFD produserer og leverer komplette kjølerom, kjølehjørner, vinskap og kjøleaggregater i hele Norge. Thermocold kjøleromsaggregater er norskproduserte maskiner, bygget opp av de beste kvalitetskomponentene markedet har å tillby.

Husk miljø og særavgift på enkelte kjøleprodukter. På linken under finner du priser på kjølerom, kjøleaggregater, kjølehjørner osv. Thermocold har i mange år produsert kjøleaggregater i Norge, dette har resultert i et kvalitetsaggregat med lavt støynivå, strømforbruk og med smarte løsninger . Vi leverer kjøleaggregater til kjølerom og kjølelager i Brumunddal, Hamar, Gjøvik og omegn.

Vi hjelper deg med valg av kjøleaggregat, montering, service og . Norcool Kjøleaggregat CU-4- Ideelt for selvbygde kjølerom, samt for prefabrikerte kjølerom. CU 3er vårt minste veggaggregat med en kapasitet på inntil 50liter. Det er ideelt for mindre selvbygde rom, samt våre to minste prefabrikerte.


Thermocold (TL10) Har til forskjell på TLet avrimings ur, dette kan være fordelaktig når du har kjølerom bygget i treverk . Kraftig, miljøvennlig kjøleaggregat for bruk i kjølerom opp til m3. Du trenger kun å støvsuge filteret i fronten hver. Thermocold KFD produserer og leverer komplette kjølerom, kjølehjørner, vinskap og kjøleaggregater i. Vi har nå Kjøleaggregat selges fra Finn.

Kjøleaggregat - kjøleaggregat, kjølerom, aircondition, kjøleservice, kjøleanlegg, fryserom, kuldeanlegg, varmepumper, kjøl, ventilasjon - Finn firmaer, adresser, . Thermolux for kjølerom opptil m(80l) Tekniske data Thermolux ( TL ) Thermolux (TL10) Har til forskjell på TLet avrimings ur, dette kan være . I denne tråden tar vi for oss medlemmer som sliter med for høy temperatur i kjølerommet, støy fra kjølehjørnet, lekkasje av gass på aggregatet . Kontrollpanel med m kabel,og meter kjølerør . Gjelder alle TopTherm kjøleaggregat, med nominell kjøleeffekt fra 3til 40W, har testet av TÜV Nord mot den nyeste versjonen av EN 14511:2012-01 . Dometic Kjøleaggregat CUog fordamper VD-l. Isotherm Kjøleaggregat Classic Compact 2001. Isotherm kjøleaggregat GE1flat EV 150l.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.