onsdag 1. juni 2016

Kjøkken herregård

Herragaard er et tidløst og klassisk kjøkken med eksklusive detaljer. Vi tegner kjøkkenet etter dine ønsker. Eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg. Klassiske speilfronter med fylling og markerte profilspor.


Se flere detaljer og muligheter! Se detaljer og muligheter!

Klassisk og tidløst kjøkken med innrammede dører og skuffer som gir kjøkkenet et plassbygd preg. De malte eikefrontene med sin vakre trestruktur understreker det herskaplige uttrykket. Dette kjøkkenet har selvsagt valgfri farge og kan i tillegg patineres. Rett, Nedre Telemark tingrett. Bobestyrer, Advokat Bjørn Dyrland.


Herregaard er et tradisjonsrikt kjøkken. Stort tilbehørsutvalg av årgangsdetaljer som pyntestolper, dekorlister , nostalgihyller og vitrineskap med flere sprosseløsninger – rette og kryssede. Tilpassede hetteløsninger i gruedesign.

Utpreget romantisk stil. Du er kanskje på utkikk etter nye skyvedører til garderoben? Drømmekjøkkenet har kjøkken , baderomsmøbler, baderomsinnredning, benkeplater, håndtak og skyvedører i en mengde ulike utførelser.


Finn kjøkkeninspirasjon og inspirerende baderomsinnredninger hos . Utfordringen ble å finne et tidløst og likevel moderne kjøkken som kler den historiske atmosfæren. Vi har HTH kjøkken i glatt bjørk med benkeplate, og sokkel i glatt kirsebær. Knotter i kirsebær og børstet stål. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Du velger farger fritt, og vi tilpasser størrelser ift.


Komponenter som beslag, hengsler, håndtak etc. Dører og skuffer med demping, er standard når du kjøper innredning hos Alfa3. Linda i gammelt kjøkken.


El og rør kom i tillegg og monteringen gjorde jeg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.