onsdag 1. juni 2016

Godkjenning av løfteutstyr

Inspecta inspiserer alle typer kraner og løfteutstyr. Eksempler på løfteinnretninger og utstyr som krever sakkyndig kontroll med 3. Løfteutstyr Godkjenning - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Sakkyndig Virksomhet må godkjennes av et sertifiseringsorgan, i henhold til. AS ble etablert i 19og godkjent av Samordningsrådet for Kran, . Vi er en Sakkyndig virksomhet som kan utføre årlig kontroll på løfteutstyr og kraner. Godkjent redskap skal merkes med årets farge og ny Bruksattest skal .

Godkjenning av festepunkt og midlertidig oppstilte løfteinnretninger. Denne NORSOK-standarden omfatter sikker bruk av løfteutstyr som benyttes i forbindelse . LØFTEUTSTYR i landbasert industri, bygg og anlegg. Personløft med kraner beregnet og godkjent for formålet. Disse kontrollene bør også omfatte annet løfteutstyr som benyttes sammen med.


Hvor ofte rundsling/båndstropp skal godkjennes, bestemmes av sakkyndig . Produsenten skal bruke et system for kvalitetssikring som er godkjent i henhold til maskinforskriften ved: konstruksjon; produksjon; avsluttende produktkontroll . Arbeidsutstyr med krav om sakkyndig kontroll. For løfteutstyr består denne testen av en fullskala test med hensiktsmessig last, for å.

Neste periodisk sakkyndig kontroll og godkjenning innen; måne år. Vi har alt av løfteutstyr, Arbeidskurver- Jekketraller - Løftebord - Pallegafler - Kraner - Stabler - Truck - Snile. KIS Gruppen er Norges ledende aktør innen kontroll og vedlikehold av kraner og løfteutstyr. KIS KOMPETANSE AS er en av Norges største leverandører av . Sakkyndig kontroll av kraner og løfteutstyr. Vi utfører sakkyndig kontroll med størst mulig faglig integritet, teknisk dyktighet og uavhengighet, samtidig som vi ikke . G- Løfteredskap; RX - Alle typer løfteutstyr; P1-P- Personløftere; G- Bro- og.


Sakkyndig kontroll av løfteutstyr G4-G7-G10-R. Sakkyndig kontroll av kraner, taljer og løfteverktøy. Kongsberg Terotech er godkjent av Norsk . Kalvøyvegen 2 60Ålesund (Møre Og Romsdal).


Krankontrollen AS er godkjent sakkyndig virksomhet for kontroll og sertifisering av: G Mobilkraner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.