tirsdag 14. juni 2016

Isolere grunnmur

Utvendig isolering av grunnmur sikrer kjelleren mot fukt. Vi anbefaler at isolering av kjelleryttervegg skjer på utvendig side. Dette reduserer kuldebruer, samtidig . BESKYTT YTTERVEGGEN Den norske tradisjonen med å bygge og innrede kjeller er ikke uproblematisk.


Isolering som gir full kontroll på vann, fukt, varmetap og radon.

Ved å isolere kjellere med ISODREN på utsiden av vegger og gulv vil man unngå fremtidige . Det beste er å ha all isolasjon på utsiden, men siden det innebærer å grave. Platene limes til grunnmuren med frostsikkert lim, eller festes med spesialplugger. Helst bør all isolasjon , eller minst , plasseres på utvendig side.


Det lekker vann inn i kjelleren så skal drenere tomten i løpet av sommeren, siden jeg da allerede graver rundt grunnmuren så tenkte jeg det var . Mange glemmer å tenke på isolasjonen av grunnmur og kjellervegg når de graver rundt huset for å drenere. Benytter man anledningen til å .

Jackon grunnmursplater både isolerer og drenerer og er ypperlig til rehabilitering og kvalitetsheving av. Lim for montering av grunnmursplater til grunnmur. Det kan også være feil isolering , noe som fører til at varm inneluft treffer den kalde kjellermuren og kondenserer. I dette fuktige miljøet trives mugg som sprer seg . Slik kan du etterisolere mur- og betongvegger.


Mur- og betongvegger bør etterisoleres utvendig, men det finnes også løsninger for innvendig . Minimalt fuktopptak og høy trykkfasthet er viktige egenskaper når det isoleres i bakken. Ved tilbakefylling av masser mot grunnmur , utsettes utvendig isolasjon. Platene leveres i både EPS og XPS, og i forskjellige trykkfastheter og tykkelser. Finn produkter og informasjon for isolering av kjellervegger.


Utsiden av grunnmur i form av nedbør, snøsmelting. Siden vi kjøpte huset for tre år siden har vi visst at dette ville komme – det var fuktighet i ett av hjørnene av kjelleren. Drenering og isolasjon av grunnmur. Relaterte ord: isolering av grunnmur , drenering av grunnmur , drenering rundt grunnmur , støping av gulv, grunnmur garasje, drenering grunnmur , bygge .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.