tirsdag 14. juni 2016

Arbeidsbenk

Arbeidsbenk - Robust og kraftig arbeidsbenk,rh:areol. Arbeidsbenker - Byggmakker,rh:byggmakker. Arbeidsbenk, stål - Arbeidsbenk - Biltema,rh:biltema.


Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.

Passer fint i garasje- og verkstedsmiljøer! Kraftig metallkonstruksjon med oppbevaringslommer, uttrekkbar skuff og hylle. Skive med hull til å feste verktøykroker i. En arbeidsbenk kan være så mangt, det kommer helt an på hva slags arbeide som skal gjøres på den. Vi har brukt mange forskjellige løsninger . En transportabel arbeidsbenk er fin å ha når du enten skal jobbe langt unna verkstedet, eller du slett ikke har noe . Bygg denne geniale arbeidsbenken med innebygget støvsuger.


En god arbeidsbenk er en nødvendighet i ethvert verksted.

Derfor måtte det også tenkes kreativt hvis det fortsatt skulle være plass til å parkere . Sagbord 010A For Kapp-/Gjærsag Kort Niko 1135-1940mm. Arbeidsbenk som kan brukes som verktøystativ, arbeidsbenk og sagkrakk. Kraftig stålkonstruksjon gjør at den tåler belastning opptil 2kg og den er . Arbeidsbenk m/skuffer Denne arbeidsbenken har smale skuffer, bred skuff, og hylle over arbeids. Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker.


Meget stødig konstruksjon med justerbar benhøyde i to trinn. En arbeidsbenk har utallige bruksområder. Og en god arbeidsbenk er svært viktig for og sikre en behagelig og effektiv arbeidshverdag. Frakt for denne varen: Frakt innland - Norge: 19- Hent i Butikk: -. En arbeidsbenk til bruk i hagen for oppbevaring av litt lett hageredskap, potter etc. Et sted hvor du kan stå når du potter om planter etc.


Takket være det brede utvalget av kombinasjonsmuligheter kan hver arbeidsstasjon tilpasses hvert enkelt bruksområde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.