onsdag 22. juni 2016

Industrigulv bergen

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. I løpet av disse årene har vi opparbeidet oss stor . Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud! Med til sammen års erfaring i bransjen sitter vi inne med betydelig kompetanse når det gjelder industrigulv.


Betongsliping skaper slitesterke og spennende betonggulv til dine lokaler. Nytt betongkonsept - kan støpe store industrigulv uten fuger og riss.

Linoleum, epoxy, industrigulv. Vi ønsker et bedre gulv på en nattklubb. I dag er det kun avrettingsmasse på . Vi besitter snart års erfaring innen legging av fugefrie . Design og industrigulv med unike muligheter.


I tillegg vil vi kunne . Med snart års erfaring tilbyr og skreddersyr vi de beste løsninger sammen . TEKNISK DOKUMENTASJONSANSVARLIG. SIKKERHETSSENTERET RØRVIK AS SØKER DAGLIG .

Alt er levert i utførelsen “komprimert natur”. Vi utfører alt innen gulvpuss, gulvavretting, dekkestøp, hardbetong, industrigulv , sparkling og tilhørende arbeid. Les mer om våre gulvsystem.


AS hjelper deg med komplett gulvstøp, enten det gjelder bolig eller industrigulv. Vi foretar også rulletrapprens og behandling av. Hey`di Gulvmaling Råsterk til industrigulv og garasje. Vi leverer industrigulv for de fleste typer belastninger både epoxygulv og sementbaserte gulv. Vi har egne pumpebiler og siloer for levering av de forskjellige . ParkettPartner tilbyr valgmuligheter innen tregulv og parkett, skreddersydd individuell smak og utfoldelse.


Levering og montering av tre og parkett. Bergen sentrum og like ved E 39.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.