torsdag 23. juni 2016

Bad og vaskerom

Se de smarte løsningene på dette badet - vaskerommet er skjult i skap og skuffer. Et vaskerom kan være alt fra en kombinasjonsløsning på bad eller kjøkken til et stort og praktisk rom, som også kan benyttes som bad for gjester. Denne huseieren har egen blogg ÅPENT HUS og jeg har fått låne ferdig-bildene derfra.

Skal du pusse opp bad eller vaskerom er det mye å tenke på. Her får du tips og gode råd fra skikkelige rørleggere. Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert.


På badet skal du og babyen din ha plass til stell og kos, og det er viktig å være oppmerksom på flere fall- og forgiftningsrisikoer.

Stedet for daglige små og store ritualer. Badet er gjerne det første rommet du besøker om morgenen og det siste før du går . Bak vinduet i dette koselige huset sto det vaskemaskin og tørketrommel som skjulte mesteparten av vinduet…. Nå har vi et bad på OK størrelse, separat toalett (str mini), og upraktisk lite vaskerom.


Jeg har tenkt å slå sammen rommene, vil tro det blir på . Innredning til vaskerom til en fornuftig pris. Smarte vaskeromsinnredninger til små og store vaskerom. Linn Bad Vaskerom underskap cm, med hylle, hvit matt, venstremodell.


Linn Bad Vaskerom høyskap cm, hvit høyglans, høyremodell.

Gjør vaskerommet til et drømmerom å være på, og sørg for å holde det. Badet på bildet over, er et eksempel på et spesialtilpasset vaskerom. Noen bygger et slags kombinert baderom og vaskerom. Varme Bad hjelper deg, uansett størrelse på badet.


Se eksempler på mange lekre bad i ulike stilarter. Vi skreddersyr baderom- og vaskeromsinnredning etter dine ønsker, alle dørene i kjøkkensortementet brukes også til bad og vaskerom. Her ser dere bilder fra et prosjekt vi har hatt på et baderom/vaskerom. Bildene ser dere i karusellen under og noen før- og etterbilder ser dere . Kjøkken og vaskerom har helt andre bruksmønstre i dag i forhold til før.


Inspirasjons bilder med gardiner til bad og vaskerom. Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert baderomsmøbel. Meglerhuset Nylander v/Odin Sundland har gleden av å presentere et delikat enderekkehus over plan med attraktiv beliggenhet på Angelltrøa. I samarbeid med Berg Olsen AS og Elektriker-Service AS har vi totalrenovert bad og vaskerom i kjelleren hos en kunde på Skogn. Din profesjonelle håndverker til nybygg, rehabilitering og bad.


BBygg AS Konrad Dahlsvei 70Trondheim Tlf: 70. Snekker Nesodden var totalentreprenør på prosjektet som besto i konvertering av eldre kjellerrom og bod til nytt bad og vaskerom i henhold til våtromsno. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Sammen med våre partnere leverer vi totalpakke på bad i Stavanger og omegn.


Nytt bad ,vaskerom og kontor bygges opp av Petter. Kontor og gang har ferdigmalt panel fra Moelven Bad Gulvene er rettet av med flytemasse .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.