torsdag 23. juni 2016

Hyller under trapp

Her kommer et innlegg jeg gjerne skulle hatt før jeg startet på dette prosjektet. For hvordan bygger man skap under trappen? Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Her er tipsene til hva du kan gjøre med dødplassen under trappa.


Nærbilde av kontorutstyr i ei kurv, på et avlastningsbord og i ei hylle under ei. Det skrå rommet under trappa kan være vanskelig å utnytte. Men her er et godt forslag: Ei hylle laget av plater kjøpt ferdig tilskåret i byggevaremarkedet slik at du .

Lag din egen hylle av et vinkeljern og en bok du ikke skal lese mer. ET SMYKKE I ROMMET: En gjennomført løsning med flotte detaljer viser at plassen under trappa ikke er glemt. Billigst og enklest uten en møbelsnekker i huset er hyller + skapdører. Vi har nå åpen trapp med ganske stor roteplass under. Jeg driver nå å tetter trappen pga vi har lyst å lage skap eller bod under trappen.


Jeg har bikkjene under der på natta, åpent med port ut mot rommet. Vi ser for oss å ha hyller/skuffer under trappa, men er interessert i å se . Utnytte rom/nisjer, her har vi laget et skoskap i gammel dør åpning. Det er altfor lite fokus på trappen, den er liksom bare der, men hvorfor.

Hyller under, kunne kanskje være smart med noe rekkverk. Vi lagrer alt mulig under trappa, og jeg gremmes hver gang. Christine Koht tror jeg det var, de hadde laget noen flotte hyller under der.


DAGENS TIPS – UTNYTTELSE AV TRAPP OG TRAPPEROM. Publisert februar 20av lindaslilleverden. Vi er et ungt par fra Stavanger som…” I forbindelse med planlegging av trapp…” Vi kjøpte trapp i hel eik til vår bolig.


Perfekt garderobeløsning under trapp montert i Oslo. Hengslede dører og innredning: hyller, skuffer og stenger. Jeg trenger tips til hyller som er både praktiske og pene for å utnytte plassen. Med åpne trinn vil det havnte veldig mye støv under trappen.


Se vedlagt bilde av åpningen, samt grove mål. Vi kunne tenke oss å ha hyller i kryssfiner. Dette kan være ganske romslig skap under trappa, der du kan skjule. Woody hylle fra Hay (under) er også et større hyllesystem, men modulen under blir et. Vår trapp er ikke rett som denne, men løsningen kan fint tilpasses andre . Runde kurver eller esker kan bli fine hyller på veggen til oppbevaring.


Ta i bruk rom under skråtak, plassen under trappen og andre kroker i . Modern Staircase by Wildco Construction Inc. Vi har en trapp med åpne opptrinn hvor vi ønsker å få trinnene opp til trappens mellomrepos tettet og deretter bygget oppbevaring under trapp . Få tilbud fra flere leverandører fra Kleppestø. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer.


Lag en innebygd skap under trappa - hvilke typer strukturer og deres installasjon. I et hus på landet med plass til overs, men selv disse er ikke . Privatbolig plass i massevis, men selv i slike trange forhold er ikke ofte nødvendig for å optimalisere boareal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.