onsdag 4. mai 2016

Vinterhage priseksempel

En vinterhage har meget god isoleringsevne og brutte kuldebrygger i partiene. Vinterhage – en hagestue for alle årstider. Over års erfaring med vinterhager - Grønt Fokus er en seriøs og ledende leverandør av vinterhage og hagestue.

Jeg er ute etter en fullisolert vinterhage på m2. Noen som har skaffet seg dette til en mer fornuftig pris? Mange av våre konkurrenters vinterhager bruker plast for å komme ned i pris. Plast er langt billigere enn glass og det har sine .

Velger du en vinterhage, er det en helt annen type grunn, varme og. Frittstående eller påkoplet vinterhage du kan bygge selv. Ferdig montert eksklusivt byggesett på hagestue til en god pris. Aluminiums vinterhager i alle former og fasonger nøyaktig på mål!


Med glassfasader fra Sparevinduer har du fleksibiliteten til å bygge den utestue/hagestu, hagerom eller vinterhage, du drømmer om. Spesialtilpassede vinterhager som tåler norsk klima! Ta gjerne kontakt for en gratis befaring.

Skyvbare og faste partier, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Komplett reisverk, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Artikkelnummer: 5064Leveranse fra uke 6. Når på året ønsker du å benytte ditt nye lysrom? Graden av isolering oglokalt klima avgjør lengden på sesongen.


Våre bygg i aluminium, pvc og glass er i vedlikeholdsfritt materiale og trenger ikke behandles. Isolerte og uisolerte løsninger for sommerstuer, vinterhager og bolig. Fast pris på idétime er 25kroner innenfor Oslo og omegn.


Videre har vinterhage vært et veldig ettertraktet dekorativt element for hus og leilighet den siste . Levering og montering av vinterhager innglassing rekkverk tak. Priseksempel for byggesett med stk 3-dørs skyveparti stk 4-dørs skyveparti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.