torsdag 26. mai 2016

Trapp liten plass

Eg har planar om å sette inn ei trapp mellom to stover. Det er ikkje allverden med golvareal å ta av - kva type trapp vil kreve minst hol i etasjeskillet? Spiraltrapp er av forskjellige grunnar ikkje aktuelt, men det gjer ingenting om trappa er litt bratt og smal.


Det er selve trapperommet som avgjør om man kan ha rett trapp eller svingtrapp, så for å få plass til drømmetrappa: planlegg trappeløsningen tidlig i. Smart er en fleksibel plassbesparende trapp med moderne og elegant design.

Trinn av lakket bjørk, multiplex. Tar utrolig lite plass takket være at trappen ikke vrir seg mer enn 2grader. Kan monteres venstre- eller høyrevridd. Ta kontakt med oss dersom du har mindre eller større høyde.


Blir det flere eller færre enn trinn, legger du til eller trekker fra ca 2mm pr trinn. Det er den prosjekterende som har ansvar for å sette av tilstrekkelig plass til en trapp som oppfyller forskriftskravet, og som gir en god og . Monteringen av trappen bør vente.

For deg som har liten plass anbefaler vi en sambatrapp. Enkelte ganger kan det være vanskelig å forene ønskene om godt design og god gåkomfort, rett og slett fordi det avsettes generelt for lite plass til en god trapp. Da har du valgfrihet, og slipper . Foto: FOTO: Christopher Duff. Har du liten plass tvinges man ofte til å tenke utenfor boksen, noe som var tilfellet for denne trappen - og boligen den ligger i - i bydelen Brooklyn i New York. Det er i hovedsak størrelsen på trapperommet og selve trappehullet som avgjør hvilke form trappen din kan ha.


Denne trappen , som leder opp til . Det er høyde og lengde på de tre sidene i trapperommet som avgjør hvilken løsning man får plass til. De vanligste typene trapp er rett trapp , svingtrapp i 90° og 180°, og repotrapp i 90° og 180°. Den enkleste og rimeligste utførelse for trapp. Anbefalt lysåpning: Ca.


Praktisk og lekkert med spiraltrapp. De kan sno seg oppover flere etasjer og kan også fremstå som dekorative i interiøret. Du går opp, du går ne og hvis du er ekstra uheldig snubler du i femtende trinnet i betongtrappa på ditt lokale bibliotek, og da. Funksjonell og fleksibelHar man liten plass tvinges man ofte til å tenke utenfor boksen, noe som var tilfellet for denne trappen – og boligen den ligger i – i bydelen Brooklyn i New York.


Spilene er i stål og vangene er hvitmalte.

Stolper, håndløpere og trinn er i lakkert lønn. Detaljbildene viser løsninger for overgang mellom håndløpere i repostrapper. Bruk av smal midt- stolpe i overgangen gir en pen og nett løsning som opptar lite plass i trapperommet. Meget praktisk vei opp til loftet eller på steder der det ikke er så stor plass til trapp. Alle trappene kan leveres med et enkelt gelender om ønskelig.


Hemstrappen og Sambatrappen leveres i deler for enkel montering. Trappen har en skrå inn - . Gå til hjemmesiden våres for komplett oversikt over alle våre trapper ! Fra denne prisen får du en meget prisgunstig og flott kvalitestrapp fra Fontanot i Italia. Den er laget med krom- eller hvitfarget stålstruktur. Se flere utrolige trapper for inspirasjon.


Også på kjøkkenet, som mer eller mindre glir i ett med stua, er høyden utnyttet maksimalt. Det er nok ikke så smart å lagre ting en trenger daglig i de . Av våre trapper , er grader svingtrapp vår bestselger. En smidig og populær løsning. Krever liten plass , er praktisk, og gir et flott utseende.


Pluto er ei enkel og rimeleg trapp med runde trespiler. Enkel hyttetrapp som tek liten plass. Klassisk trappetype som fangar opp det . Kombinere små boliger og romfølelsen er en vanskelig oppgave på grunn av mangel på tilstrekkelig plass.


Vanskelig, men ikke umulig! For å hjelpe deg få mest mulig ut av plassen at tilbudet overnatting, trapp sparer plass du hjelper!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.