torsdag 26. mai 2016

Lobas takstige

Basic: Basic: Firmanavn. Til de fleste taktyper. Innfesteskinne til stigetrinn, Lobas. Stigetrinn for feier IF37-T, decra, sort, Lobas. For innfesting av takstige på taksteintak, typegodkjent.

Kontakt oss for bestilling. Lettstige: takstige med fast bredde på cm. Takstige på båndtekket tak. S TakSTiGe innFeSTepakker.


LOBAS produserer utstyr som . Se også våre hjemmesider . PK TAKSTIGE TLS S-GALV.

Lobas Takpakkeplatå med rekkverk Rød. Please leave this field empty. Aluminium balkongrekkverk beslagsarbeid betongtakstein . Monteres for å opprettholde . Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


For å sikre personer som ferdes på tak er det viktig at takstige - trinn og innfestingspunkter ettersees en gang hvert år. Dersom høyden opp til rafta er . Vi selger og monterer stigetrinn, snøfangere, takbroer, takstiger fra Lobas. Utdrag fra Arbeidsmiljøloven. Trenger du takstige til hytte eller hus?


Vi lagerfører, og har gode priser på godkjente stiger fra Lobas. Oversikt over stigetrinn bredde til tegl . Har stige selv, men trenger hjelp til å få den montert. Velg butikk For å se pris og lagerstatus.

OVERSIKT OVER STIGETRINN . Lonevåg Beslagfabrikk AS. Saging ny hakk for spiker i. Taksikringsutstyr, som snøfangere, stigetrinn, takstiger og plattformer,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.