torsdag 5. mai 2016

Sklisikring trapp

Folk i alle aldere faller og skader seg i trapper, derfor er det viktig å gjøre det kan kan for å minimere risikoen. Les mer om hvordan du enkelt kan sklisikre . Finnes det noe annet som kan brukes til sklisikring av trapp? Det finnes å få kjøpt slike sandruglete sklisikringer i transparent tape. Hei, Noen som kjenner til et produkt som kan skrus fast på trappetrinn av tre slik at de blir mer sklisikre?


Jeg ser for meg et tynt metallprofil med . Liberon Sklisikring brukes på glatte gulv og trapper for å unngå ulykker.

Sklisikring endrer ikke overflatens utseende, men gir et klart, fargeløst sjikt. Sklisikring for trapp, rustfritt stål, x 1x 6mm, sort. Liberon Sklisikring passer godt i trappa til hemsen på hytta, der barna løper i sokkelesten, sier Leif Augustin i Alanor. Skravlesiden: Med bæring av unger opp og ned trappene, kunne jeg tenkt meg noe sklisikring på den nye . Hvilke muligheter har vi for å gjøre trappen mer sklisikker, og samtidig gjøre at det ser fint ut?


Det er flere veier å gå for å sklisikre trappen. Materiale: Sklisikker trappetrinn-beskytter er laget i solid og holdbar aluminium med avrundet kant, er profilert med sklisikkert 2-bar eller 5-bar mønster og har en .

Hva slags sklisikring har dere i trappen? Den ene har ikke sklisikring og er veldig glatt. Fleksible byggeplasstrinn med sklisikring Vi har egne byggeplasstrinn som gir deg fleksibiliteten til å bygge den trappen du har behov for på byggeplassen. Reál Anti skli trappeneser blir levert for å forhindre skli- og fall-relaterte ulykker i trapper, . Jeg fikk så utrolig mange henvendelser om hvordan man skulle male en trapp,. Det finnes også en anti-sklisikring fra Liberon,.


Reduser risikoen for skli- og fallulykker. Vi hjelper deg å sklisikre trapper og gulv både utvendig og innvendig – Kontakt oss for mer informasjon! Isfritt varmetrinn er en gummi-matte med integrerte varmekabler. Sørger for at snø-og is ikke danner seg i din trapp og inngangsparti.


Vinteren blir straks bedre når du slipper å frykte glatte trapper og innkjørsler. Mattene tiner alt av is og snø ved kontakt, og er sklisikre. Da kan du male eller lakkere trappen én gang til.


Vi lager pressveisede gitterrister med en taggete overside (sklisikre rister). Vår mest anvendelige løsning når det kommer til sklikringsproblematikk er nok våre løsninger innen glassfiberkompositt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.