onsdag 4. mai 2016

Rekkverk terasse

Dersom terrassen ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, er det krav om rekkverk. Rekkverket må bygges solid slik at det ikke gir etter for belastning, . Rekkverk både beskytter og rammer inn en terrasse og balkong.

Rekkverk kan bygges i mange dimensjoner og med ulike utrykk. Maxbo viser trinn-for-trinn hvordan du setter opp et rekkverk som rammer inn terrassen. Dersom terrasse ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, må du av sikkerhetsmessige grunner sette opp et rekkverk.


Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall og sammenstøt.

Rekkverk skal utformes slik at klatring forhindres. Beregn Pris og gjør din Bestilling av Aluminiumrekkverk, Rustfritt Rekkverk, Stolpefritt Rekkverk og Glass. Høy verdien på huset – renovere terrassen.


Se i vårt bildegalleri for fotomateriell av rekkverk.

Med Trex vedlikeholdsfrie rekkverk har du mulighet til å koble sammen eleganse og uovertruffen holdbarhet til din terrasse. VIDEO: Skal du lage et rekkverk på en åpen terrasse, kan det være vanskelig å få rekkverket stabilt, da det ikke er hjørnestolper å feste det på. Rekkverk terrasseskjerming utendørsMange har fine gamle rekkverk som de fortsatt vil beholde. Med plexiglass kan vi skjerme for vind og samtidig tette igjen . Trex tilbyr et bredt spekter av komposittbyggematerialer for terrasser og rekkverk.


La Trex hjelpe deg med å designe terrassen du fortjener. Et elegant og tidløst rekkverkselement som fint rammer inn terrassen. Terrasse rekkverk er ofte selve innramminga av huset ditt.


Det er da selvfølgelig morro om det ser flott ut til enhver tid. Høyde på rekkverk i trapper og ramper skal være minimum m. Glassrekkverk med enkeltstolpede hjørner, usynlige festeklemmer og i prinsippet vedlikeholdsfritt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.