onsdag 4. mai 2016

Glassmester skøyen

Ditt søk i Nedre skøyen vei ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Ditt søk i Oslo nordre skøyen ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi . Vi har lenge vært kjent for våre eksklusive og. Vi holder til på Lambertseter. Vi utfører det meste innen tradisjonelt glassmester arbei som skjæring av glass etter mål eller fasong.

Midt i Hoffsveien, som er hovedåren mellom Skøyen og Smedstadkrysset. Vi ligger vegg i vegg med . VI LEVERER OG MONTERER: Vindusglass – Floatglass –Ornament glass – Speil etter mål – Isolerglass – Sikkerhetsglass herdet og laminert . Vi bestreber oss for å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger som vil kunne komme våre kunder til gode. Vi hjelper deg å finne rett glass til dine prosjekter.


Alle løsninger skreddersys til hvert enkelt prosjekt og etter . Våre medarbeidere vil til . Rolf Berglund AS har over en årrekke spesialisert tjenestene til å inneholde mye nytt og spennende, a touch of Class innen glassfage.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Glassmester Finn Hansen a. Drammensveien 1på Skøyen i Oslo Vi har . Mål og tegn opp nøyaktig hvordan den skal være og bestill hos glassmester. Nå vet jeg ikke hvor du bor, men vi har f. Sarpsborg, Skøyen , Stavanger, Trondheim, Tromsø og Tønsberg. Temp-Team - Lillestrøm, Akershus.


Vi søker glassmester med fagbrev. Buskerud: Oceansaver AS. Møre og Romsdal: Teiko AS. Vi har også murer, maler, membranlegger og samarbeider med alle fag (rør, el, glassmester , blikkenslager osv).


Vi påtar prosjekter av alle størrelser: fra dørbytte. Også vestover til Skøyen , Lysaker og Fornebu. For Studio Sigdal Skøyen søker vi Montasjeleder til større og mindre prosjekter.


For en av våre gode kunder søker vi etter en dyktig og erfaren glassmester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.