tirsdag 10. mai 2016

Nordpeis stålpipe monteringsanvisning

Last ned monteringsanvisning til pipe her. Stålpipe : MONTERINGSANVISNING NORDPEIS STÅLPIPE ST EXT. Montering av startmoduler. Aduro skorsten (afsnit af 7) - forberedelse til montering - Duration: 4:45.


Valget av skorstein er minst like viktig som valget av ovn. Du skal være helt sikker på at skorsteinen transporterer bort .

Enkel og rask montering - Leveres i moduler som er enkle å montere. Du får derfor en elegant og sømløs pipe på minimal plass i løpet av en til to dager. Hot Megastore er en ledende kjelevarmebutikk og har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser. Vi tilbyr ovner, peiser, skorsteiner, varmepumpe, vedovn. Har ildstedet panoramadør og kun skal . Nordpeis peisinnsats en veiledning i riktig og.


Stålpipen leveres komplett med alt tilbehør, klar til montering. Ved topptilslutning til stålpipe henviser vi til respektive fabrikats monteringsanvisning.

Ved toppmontering til stålpipe henviser vi til respektive fabrikats . Se egen monteringsanvisning for innsatsen. Ved montering av ildsted inntil brennbar vegg, må det. Overhold de sikkerhetsavstandene montering av stålpipen krever. Stockholm er en liten rettveggspeis med integrert branmur for enkel montering. Stockholm kan også leveres med eller uten vokset belte, og med vednisje på . Kan monteres med stålpipe ved hjelp av.


Anbefalt pipelengde er . Følg monteringsanvisningen nøye når ildstedet. I produktets monteringsanvisning vil du finne definerte verdier på hva. Vår nye stålpipe er modulbasert og kan monteres på en dag. Pipen er lett å bygge og krever .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.