tirsdag 10. mai 2016

Nordiske fliser

Noen kaller det designfliser eller mønsterfliser, andre antikke fliser , sementfliser eller marokkanske fliser. Kanskje betongfliser eller dekorative fliser som f. ULFVEN FLISER,rh:ulfven. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Vi har sansen for pene produkter og formidler gjerne nå vi oppdager noe storslagent.

De historiske flisene fra produsenten Änglagård er et godt eksempel på dette. Modena Fliser er en del av NaxB. Sammen er vi Nordens største innkjøper av fliser , og sørger for å levere fliser til det nordiske markedet med riktig kvalitet til riktig pris. I tillegg designer og produserer vi egne serier spesielt tilpasset vårt marke som eneste aktør i bransjen. Hos Right Price Tiles finner du kun utefliser med et vannopptak på under.


Dette er den anbefalte verdien for uteflis i nordiske værforhold og det er dette som gjør en flis frostsikker. Norges største utvalg av lagerførte fliser. Hvis du gjerne vil ha sementfliser på badet, bør du bruke en matchende keramisk flis i dusjen.

Sementflisener er cirka mm tykke, og et gulv med slike fliser bygger noe høyere enn et gulv med keramiskes fliser. Sementfliser er heller ikke frostsikre, og bør ikke brukes utendørs i vårt nordiske klima. Det må derfor vises aktsomhet ved valg av glaserte fliser til gulv, og det er nødvendig å vurdere glasurens ripefasthet. En kombinasjon mellom dokumentasjon av PEI og Moh gir god oversikt over produktets slitasje- egenskaper. Generelt kan sies at lyse overflater har noe høyere.


Bella fliser og design AS. Dette gir topp kvalitetsfliser og baderomsinnredninger som er både tidløse og som rammer tidsånden. Hvilke gulv finner du typisk i et hjem med nordisk stil? Hvitpigmenterte furugulv, eikegulv og malte gulv.


Mange typer fliser blir også brukt. En klassiker er sjakkmønsteret. Grøvle sier at hun tror at den nordiske stilen er kommet for å bli.


Den vil kanskje ikke se ut akkurat slik som den gjør i dag, for alle stiler. Nordisk Flis Lennart Karlsson. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Earth Bianco kommer fra italienske Elios Ceramica. Porcellanatoflisen er en del av en større flis -serie som er meget slitesterk.

Earth serien er perfekt for det nordiske hjem. Flisene er godt egnet på bad så vell som over kjøkkenbenk. De ulike flisene i pakken vil ha små fargevariasjoner, noe som vil gi . Små fargevariasjoner i flisene gir en spennende helhetlig flat, som gir et rustikk preg. I kombinasjon med stramme elementer vil den nordiske stilen fremheves, men kombineres flisene med mer rustikke og varme elementer vil man kunne oppnå . Pietra Valmalenco fra Coem Pietra Valmalenco er fliser inspirert av steinen som finnes i den Italienske dalen med samme navn i Lombardia.


PIETRA VALMALENCO er steineffekt porcelanatoflis for innendørs og utendørs bruk i typiske nordiske rolige nyanser. Alt fra italiensk 70-tall til herlig retro-preg. Lene og Jonatan elsker det rosa pepperkakehuset sitt. Sparer du til baderomsrenovering, kan maling av flisene lette litt på interiørkrisen til du har . Historiske, gammeldagse sementfliser.


Ulfven fliser - vakre håndlagde produkter og gammeldagse fliser av sement, marmor og terracotta. Hadde vi ikke sett dette, hadde de lukket igjen med de flotte flisene og vi hadde trodd alt var i skjønneste orden. Kranglet med dem siden lørdag, de har nå startet riving av vegger, tak og må ta opp deler av gulvet.


Tenk at de hadde tenkt å levere oss den varen! Vi kom fra ferie i dag, alt skulle vært ferdig . Vi har delt inn vårens baderomstrender i tre stiler. Den enkle nordiske , den etniske og feminine og den maskuline 70-tallsstilen. Sort er tidløst og elegant. Forsøk å varier mellom matte og blanke overflater for å få spill i rommet.


Et rom med mye sort kan oppleves mørkt, så sørg for å ha rikelig med lyskilder og gjerne en grønn plante. Dersom ditt bad har store vindusflater som gir gode lysforhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.