torsdag 26. mai 2016

Kul tv benk

Designet for å passe din stil og ditt hjem. Vi har TV-benker på lager for rask levering. Velkommen til Trademax for et bredt utvalg av mediemøbler!

Her får du tv-benker som faktisk er stilige. Brukt og nytt mikses til en veldig kul stil. Et TV-bord i kvalitetsdesign som gir deg full oversikt.


Kombiner utsøkte tresorter og skap et unikt uttrykk hjemme.

Bolig › Inspirasjon › Ni nye tv-møblerBufretLignende9. Kanskje du finner din favoritt blant disse nye tv-møblene. TV-benk med hjul, kan trilles ut og inn fra vegg.


Lengde 1cm, Bredde, cm Høyde cm. Kjøpt hos bohus for noen år siden for ca 3000; fremstår som ny. Sharps TV-benk heter AN-PR1500H, og har integrert DVD- og CD-spiller, samt en 3Watts høyttaler pluss surround-lyd.

Jeg kom over et bilde av denne TV-benken i et interiørblad og falt for det litt retro. Jeg synes den var så kul og fikk den for en 50-lapp. Med flatskjermens inntog har de gamle tv-bordene blitt utdatert. Bygg ditt eget tv-bord av hobbyplater, tilpasset tv-en og plassen du har i . Soho-serien er inspirert av klassiske fly-vinger.


En vellaget serie som tilfører en moderne eleganse til ethvert rom. NO, stort utvalg av kommoder, tv bord og møbler til ditt hjem. Besøk vår nettbutikk og se vårt store utvalg. Sammenlign priser på Bolia Design Case Hifi Sockel Large TV-benk 131x46cm.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Besøk oss for å oppleve vakre stuemøbler til lave priser. Vi har alt fra sofaer og lenestoler til salongbord og TV-møbler i en mengde ulike stiler.


Han viser oss kjapt hvordan en modul både kan fungere som stilig nattbord og liten tv-benk. Likeledes hvordan et skap i en seksjon kan brukes . Tror det kunne vært kult med feks, små hjul som ikke synes. Mål:Bredde 1cmDybde cmHøyde cmVarenummer:670963.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.