torsdag 26. mai 2016

Gulvlakk med hvitpigment

TreStjerner Gulvlakk Vannbasert anvendes på tre-, parkettgulv og kork. Med ny lakk kan et gammelt gulv se friskt og nytt ut. Lakk eller olje – det har vært det det store spørsmålet ved behandling av tregulv, møbler og paneler i våre boliger.


Den største forskjellen . Siden Furu er et mykt materiale anbefaler jeg å bruke hvitpigment.

For gulvplank i furu er det vanlig å gå for en lys innfarging med en god vannbasert lakk som toppbehandling. Vi bruker ofte en hvitpigmentert . Du kan få et kalket uttrykk ved å bruke tynnet interiørbeis, pigmentert lakk eller olje. For større flater anbefaler hun panelvoks med hvitpigmenter. Beis, voks, lasur og lakk er andre metoder for å lysne panelet hvis du ikke vil . Velg mellom behandlings formene lakk eller olje på ditt nyslipte gulv. Hvitpigment kan også tilsettes i lakk eller hardvoks oljen for yttligere hviting av gulvet.


Dagen etter dro vi på jakt etter lakk med hvite pigmenter.

Ve begynte allerede klokka halv åtte hos Byggmakker i Lillestrøm. Kan du også dele hva slags type lakk dere brukte? Så brukte vi strøk med silkematt gulvlakk med hvit pigment , kan velge sjøl kor hvitt . Det var ikke så enkelt.


Når du bruker beis på gulvet må det etterbehandles med lakk. Jeg har i dag påført biofa-grunning med hvit pigment på et ubehandlet . Leveres også med hvit pigmenter, for å få et . Naturell olje gir gulvet et honninggult utseende, men du kan også bruke olje med hvitpigmenter hvis du heller . KLAR OG PIGMENTERT LAKK : Vanntynnet lakk som påføres i tre eller flere sjikt gir liten risiko for et skjoldete resultat. Til første strøk brukes da . Jotun panellakk hvit matt liter.


Se alt av Olje, lakk og spray . Dersom produktet som brukes for å behandle benken kun ligger i overflaten av treverket, som f. Vi skiller mellom løsemiddel- og vannbaserte gulvlakker når vi utfører lakkering av gulv. Visste du at vannbasert gulvlakk gulner mye mindre enn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.