mandag 16. mai 2016

Innvendig beis

Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Luktfri og hurtigtørkende. Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone!


Tyrilin Panelbeis gir gammelt panel nytt liv! LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.

Her kan du se vårt fargekart og la deg inspirere til å sette farge på vegger og tak. Vi leverer en rekke ulike panelprofiler ferdig behandlet med nøye utvalgte beisfarger. For perfekt resultat bør du bestille panelet ferdig beiset fra fabrikk. Når du velger å kle veggen med ekte trepanel, er beising et godt alternativ for deg som ønsker å bevare treets særpreg også etter overflatebehandlingen. Fra å ha gulnet furu fra topp til tå, ble atmosfæren i hytta i Tuddal lun og behagelig, med en gjennomført bruk av beis i naturens egen fargeskala.


Veggene er en viktig del av interiøret , og mange velger i dag å beise, fremfor å male. I motsetning til maling, som vil legge et dekkende lag på treverkets struktur, vil beis gi liv og form til en vegg, siden trestrukturen vil skinne gjennom, forklarer Ole Andreas Klaveness fra . I beis kan man tilsette ganske mye mer hvitpigment, farge hvitkalket, og man skal kun ta et strøk pga bl.

Mer hvitt, med mindre jobb. For dager siden - Se panelprofiler. Spesielt på vegger er det hovedsakelig beis som foretrekkes for innvendig panel, mens noen flere ønsker malte flater i tak.


Trendene varierer og fargen Drivved har lenge vært veldig ettertraktet, men vi ser nå en dreining i retning av grått og litt mørkere kulører, spesielt når det gjelder beis. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Underlaget må være tørt. En meget god interiørbeis som gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen.


Beiset noen dører med beis som var beregnet for utvendig bruk(trebitt). Men er det farlig med dette innvendig når det er tørket, også noen år etter? Gjorde det ute, tok de inn når de var tørket. Hva bør jeg i såfall gjøre med dem? Bildet under ble tatt før hytta fikk et nytt strøk beis i mørkere farge.


Denne gamle fargen som avbildet under heter Beito. Her er vises riktig beisfarge (Stølsbrun). Den nye heter Stølsbrun. Inngangsparti med Oppdalskifer. Hjemmelaget hagebord i Kebony. Kebony tåler å stå ubehandlet ute i vær og vin .

Vanntynnbar, luktsvak akrylbasert panellakk. Til lyst panel, hemmer gulning, meget luktsvak,. Til innvendig bruk på nåletrær. Godt egnet for panel (tak og vegg). Ikke egnet for våtrom, bordplater og gulv.


Fargene kan blandes seg imellom i ethvert forhol og fargene kan gjøres mer intense med tilsetning av SUNNO nr. Derfor har nå Moelven gjort det enkelt for deg å velge profil og farge på fremtidens innvendig panel. Innvendig kledning fra Moelven.


Moelven legger til rette for at du kan velge paneler med høvlede eller rue overflater i flott transparent beis der treet vikelig får vist frem sine unike visuelle egenskaper. Gulvet beiset vi brunt (valnøtt), kjøkkeninnredningen er i omtrent samme brunfarge. Sofaen er mørk brun og resten av interiøret er i brunt, furu og grått.


Gardinene er helt lyse. I november bestemte vi oss for å beise de innvendige veggene i hytta med ett strøk hvit panellakk. I butikken der vi skulle handle panellakken . Natural Wood Interiørbeis - Flügger Natural Wood Interiørbeis er en vanntynnbar beis til innfarging av ubehandlet og tidligere behandlet lyst tre innendørs.


Jotun DRYGOLIN PLUSS HVIT 10LITER. Oljemaling med ekstra beskyttelse Overmalbar etter et døgn Ekstra beskyttelse m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.