mandag 16. mai 2016

Høyde vask bad

Hei, Holder i disse dager på å montere opp baderomsinnredning. Vi har en innredning der vasken står opp på benkeplaten. Støtter benkeskapet en servant , må.


Anbefalt høyde for toppen av servanten er 85–cm. Hvor høyt bør en vask på badet monteres? Bad og toalett: Forrom med vask.

Jeg har tenkt å montere en servant på badet , bytte ut den gamle. Og jeg fikk egentlig lyst til å montere den i 90cm høyde , istedet for 85cm høyde. Du bør ha i tankene at vask og tilhørende sanitærarmatur skal være utformet og plassert slik at både store og små kan benytte dem.


Med en lavere servant vil spikerslaget være høyere på veggen. Stikkord baderom frank huster Phillipe Starck servant. Hvilken høyde er standard monteringshøyde for servant ? Finn høyden på vasken til baderomsmøbelet, og merk av på veggen.


Montering baderom - Bright og LessMore.

Hvordan du monterer en servant riktig fra Ballingsløv. Bufret VikingBad AS tar forbehold om at baderomsmøblet (og speilet) monteres med. Velg mellom frittstående servant i porselen på en benkeplate eller nedsenket servant helt i porselen. Modell, Bredde, Høyde , Dybde. HAFA EDEN SERVANT MED OVAL VASK.


SLIK VELGER DU SERVANT. Vi har servanter i alle størrelser og for alle baderom. Unike produkter til unike baderom og vaskerom. Høyden på fronten av servanten er cm. Vaskene kan boltmonteres, og har god avstillingsplass.


Hjem TIPS OG INSPIRASJON bad Servant og baderomsmøbler. De ergonomiske egenskapene til skallet har liten betydning når du designer badet. Det er sjelden mulig å høre fra designere eller byggere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.