torsdag 19. mai 2016

Halloween maling

For å lage harde linjer med ansiktsmaling tar du litt vann på en liten sminkebørste eller pensel, presser den sammen med fingrene, og dypper den i malingen. Helene og Camilla viser deg hvordan du kan få et mistenkelig ekte sår i fjeset! Dette er noe alle kan klare. Men hvis det blir vanskelig kan folk droppe noen av detaljene for å gjøre det litt mindre innviklet, sier Pham, som anslår at mannen i gata vil bruke omtrent 45–minutter på dette.


MALING : Hvit og sort ansiktsmaling må til.

FOTO: Ulrikke Valvik Mitchell . Vi nærmer oss tiden der det løper skumle skapninger rundt i gatene. Her får du forslag til skumle ansiktsmalinger. Vi har plukket ut noen skumle fjes i videoene under. Leter du etter billige Midlertidig maling på nett? Kjøp det på salg hos lightinthebox.


Gjør deg klar for halloween med dette sminkesettet som inneholder ulike ansiktsfarger! Ansikts- och kroppsmaling.

Har du drømt om å være blå som en smurf eller heftig neonfarget på karneval? Med ansiktsfarge og kroppsfarge er det fort gjort! Vil du sminke deg blå som en smurf eller grønn som heksen i Wicked?


Eller kanskje du trenger heftig bodypaint til halloween ? Selvom vi nærmer oss vinteren, så er bladene fortsatt godt synlig der de ligger på bakken når vi er på turer. Bladene har ikke like fine farger nå som de har lagt en stun men det er fortsatt mye de kan brukes til. FANTASIfull aktivitet barn blader naturen spøkelser lett halloween maling forming barnehage rammeplan hva . Smør på med svart og raud maling , ekstra nøye i overgang mellom sår og uskadd hud. SENT UTE TIL HALLOWEEN ? DA ER DU VELKOMMEN TIL EN AV VÅRE BUTIKKER I STEDET!


I VÅRE BUTIKKER FINNER DU ENDA MER OG ET ENORMT UTVALG AV SMINKE OG MAKEUP! Sjekk også ut vårt normale sminkeutvalg som du finner under fanen KOSTYMER. Er du usikker på hvordan du maler deg til et skjelett, har tonnevis med videotutorials om hvordan du sminker deg steg-for-steg! Unge skuespillere fra stykket Narnia med Sandvika Barne- og Ungdomsteater deltok i studio da Miss. De pynter fint opp både ute.


Halloween er rett rundt hjørnet. Og siden man maler på innsiden er de også en aktivitet som ikke tar så lang tid.

Når man maler på innsiden trenger man ikke vente til malingen har tørket. Slik gjør du det: Mal innsiden av glasset med ønsket farge. Klipp ut øyne av papp som du limer på utsiden av glasset. Her finner du noen maler til halloween motiver, som kan være greie å bruke om du skal klippe ut pynt i papp eller annet.


Se også under Gresskar. Nå snart braker det løs! Godterier flyter i norske hjem og norske gater…. Gresskarlykter som lyser mot deg, edderkopper og spindelvev, vampyrer, og skremmende hekser, oransje farger….


Scary monster – ansiktsmaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.