onsdag 11. mai 2016

Funkishus norge

Nattlampe m/ stjernehimmel; Roterer 3°C - gir en kul opplevelse med stjerner som beveger seg; Skaper den perfekte stjernehimmelen på soverommet med . Flytende hytte med soverom under vannflaten. Pen enebolig med gode muligheter og fin beliggenhet på Refset.

Klæbu Panorama er et Stjernehimmel AS prosjekt. Stjernehimmel AS er en utbygger fra mjøsregionen, som bygger i Trøndelag. Kjøkken: Tec-Tower (1ltr. kjøleskap) med . Installasjon stjernehimmel å punktere strekning taket; installasjon stjernehimmel.


Photo - Vanilla stjernehimmel i en moderne soverom. Dimmbar stjernehimmel-taklampe i salong og soverom. Frisk og praktisk leilighet i sentrum med soverom, solrik innglasset balkong.


Moderne bad med naturlig lys på dagen og stjernehimmel på natten. IEC-HUS er et norskeiet selskap som leverer ferdighus basert på prefabrikkerte elementer av høy kvalitet med kort byggetid. Vi lurer på å bygge funkishus men finner få leverandører med godt utvalg. Våre hus er tette på til dager, og har en total byggetid på til 4 . BYGGMANN har sitt hovedkontor på Vigra ved Ålesun og kjeden har i over år utviklet markedets mest komplette konsept for boligbyggere i Norge.


Funkishus - funkishus, nybygg, husbygging, boliger, bolighus, enebolig, bolig, husleverandør, boligprosjekter, huskatalog - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Nordbohus husleverandører over hele Norge bygger hus, tomannsboliger. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Funkishus moderne hus fra Nordbohus.


Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Nå bor de i et moderne funkishus tegnet av arkitekt Magnus Næss. Kvaliteten på prospektene vi i Norge hadde tidlig på 1990-tallet tilsvarte . Det må ha flatt tak og være rettlinjet og enkelt.


Det første funksjonalistiske bygget i Norge var Skansen restaurant, av arkitekt Lars Backer,. Funkisvillaen fra 19er tegnet av en av Norges mest anerkjente arkitekter, Jan Inge Hovig, som også står bak blant annet Ishavskatedralen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.