mandag 30. mai 2016

Epoxygulv bergen

Spør du oss er epoxygulvet det flotteste og mest praktiske gulvet du kan velge. Lettstelt, hygienisk, eksklusivt, varig, vanntett er noen av de adjektiver som brukes . EpoxyMaling er er viktig og profesjonell leverandør av epoxygulv i Bergen.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud! Epoxy er et herdeplastbelegg, som historisk sett har blitt benyttet i industrien for å oppnå slitesterke gulv. Vi har levert mange epoxybelegg til kunder i Bergen.


Legging Epoxygulv - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Bergen. Vi er en totaltilbyder av avretting av gulv og legging av epoxy, til både privat og bedrift. Vi har lagt Epoxy Gulv på bad i år og kan anbefale dette på det sterkeste.


Har observert at det stadig kommer en del epoxy relaterte spørsmål her,. Deretter en 1 epoxy som heter Resucoat HB.

Mens epoxy utmerker seg gjennom sin ekstreme slitestyrke, har polyuretan generelt sett en høyere. Du bør ha minst års erfaring med legging av epoxy gulv. Gulventreprenør som holder til i Stavanger, Gjør også større jobber på Haugalandet, Bergen og ned over Sørlandet. Våre gulvsystemer er skjøte og fugefrie belegg av herdeplast.


Beleggene har historisk sett blitt benyttet i industrihaller og . We have been professionally installing epoxy floors in Bergen County and other areas of NJ since 2006. We offer seamless epoxy flooring solutions for . Lurer gjerne på om det er noen med epoxy som har litt liggende jeg kan kjøpe? Medlemmer; 1; 2innlegg; Bosted: Bergen - Sotra.


Professionally applied epoxy floor coatings for your garage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.