mandag 30. mai 2016

Etterisolering av loft

Etterisolering av loft. Isoler loftet og utnytt rommet under skråtaket. Varmen stiger opp og det er spesielt lønnsomt å ha et godt isolert tak. Slik kan du etterisolere trebjelkelag mot kaldt loft.


Jeg vurderer å etterisolere loftet. Av samtlige energisparende investeringer Dine Penger har regnet på de siste årene, er det ingen som overgår etterisolering av loft.

Isolering sikrer en bedre bokomfort uten trekk fra kalde vegger og . Et spesielt populært tiltak er å isolere mot kaldt loft. Du kan selv isolere eller etterisolere forholdsvis raskt. En godt utført etterisolering mot kaldt loft vil du fort spare inn ved reduserte . Ved å tenne lamper i etasjen under og gå opp på et mørkt loft kan man se hvor . Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å gjennomføre, hvis målet ditt er å redusere energiutgiftene.


Råte-, sopp- og muggskader på loft er en gjenganger.

Kampanjetilbud ut året på etterisolering av loft med mineralull i Brannklasse A1. Har du hus som er år eller eldre kan du spare betydelige beløp på å etterisolere loftet. Nå får du gratis veiledning og tilskudd til . Eldre loft har ofte dårlig ventilasjon.


Oppvarmet loft og utvendig isolering. Når loftsrommet skal være oppvarmet, må isolasjonen legges i selve takplanet. Ved etterisolering er det beste og enkleste tiltaket å etterisolere på loft og i gulv, der er det enkelt å komme til og det har stor effekt. Spesielt etterisolering av gamle hus fra 60- og 70-tallet har en svært. Det er viktig å ikke isolere for . ETTERISOLERING AV LOFT MED W-TAKSTOLER.


Isolering av loftstaket, dersom du har såkalt kaldloft, er det tiltaket. Hvis du bare skal utføre ett etterisoleringstiltak, er det å ta taket den . Varm luft stiger opp, og det betyr at den i huset hjemme hos deg ofte ender på loftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.