onsdag 11. mai 2016

Dør baderom

Jeg trodde man måtte ha karmer med luftspalte, så man får lufting. Bytt den i så fall ut med en ny fuktsikker dør , som ikke slår seg – og sett inn en litt. En vanlig dør i et slikt bad vil på kort tid bli ødelagt av fukt.


Om du vurderer å bruke den gamle karmen til en ny dør må du kontrollerer at den har. En formstabil kvalitetsdør med støyreduserende egenskaper.

En tung, solid og støydempende dør , og et rimelig alternativ til massive fyllingsdører. Rommet skal derfor ha luftespalte ved dør eller gjennom vegg. På et bad hvor taket ikke er malt med våtromsmaling, vil platene etter hvert . Har man en dusjnisje eller en vegg av glassbyggerstein på baderommet , kan en enkel dusjdør . Overvei fordelene ved en glassdør, både som enkel eller dobbelt dør i forhold til rommets funksjon - baderom , soverom, kjøkken, stue, kontor eller annet.


Er du på utkikk etter et billig baderom ? Simple er et servantskap for deg som vil ha råd til mer uten at det går ut over kvaliteten. Bli inspirert av baderom hos .

Høyskap med god oppbevaringsplass. En del av serien fra Saxe Bad. Høy kvalitet, designet og produsert i Danmark.


En rett dør med hev og senk mekanisme, mm herdet klart glass, krom aluminiumsprofil med magnet lukking på dør. Servantskap med enkel dør. Armatur og servant er ikke inkludert. Her finner du informasjon om bad og baderomsmøbler.


Garderobeskap, dør , vindu, skapdører, møbler, kjøkken, bad , trapp. Kontakt oss og snarveier. Her velger man stk av følgende dusjdører (Mål dør ):. Slik baderommene utformes og utstyres. Baderom med tilpasninger.


I noen tilfeller dukker det opp. Det er liten avstand mellom sluk og dør. På et bad henger møblene som regel kun på én vegg og kan rett og slett være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.