onsdag 4. mai 2016

Bygge liten enebolig

Og hvor begynner man når man skal søke om å skille ut tomt? Dette blir min førstegangs bolig, vis det er mulig kan en jo tjene litt penger på dette når jeg selger en gang. Jeg drømmer om å bygge meg en liten enebolig i fremtiden.


Har sett på forskjellige hustyper, men alle ser ut til å være beregnet på familier. Jeg er enslig og regner med å forbli alene, og kunne derfor tenke meg et lite hus, gjerne også på ett plan.

Jeg vet om Minibo, men finnes det andre . Har du noen gang lurt på hvor liten en enebolig kan være? Vel, i Asker selges det nå en frittstående enebolig på bare kvadratmeter. Les flere saker på Botrends forside her. Vi solgte de andre enhetene her ganske raskt.


Akkurat denne boligen har sitt utspring i reguleringsplanen. Dette er en smart, liten bolig med stor romfølelse. Det lette taket og de enkle detaljeringene gir et moderne og minimalistisk preg til den tradisjonelle bygningskroppen.

Generelt: etasje med hems, passer for flat tomt. Her er det høyt under taket, og de store vindusflatene inviterer dagslyset inn og gjør . Du har gjerne tenkt tanken? Hagen er stor og byr kanskje på muligheter?


Her har du en oppskrift på en enklere hverdag, og et økonomisk smart valg. Drømmen om en liten enebolig kan fort bli til virkelighet. Eneboliger over plan passer familier som ønsker å bygge stor bolig på liten tomt.


Med denne løsningen oppnår man stort boareal på en relativt begrenset grunnflate. I vårt utvalg av husmodeller finner du til og med en 2- plansbolig med boareal på nærmere 2kvadratmeter. DHH er en trygg leverandør med over års erfaring. Moderne, tradisjonelle ferdighus - la oss realisere drømmen din!


Her kan du se våre priser og hva som er inkludert. Velg fylke du ønsker å bygge i for å få frem prislisten. Hos Älvsbyhus får du fast pris i ett år fra bestillingsdato.


Hver ny erfaring kommer . Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere.

Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal passe inn i omgivelsene. Hos Nordbohus kan du velge mellom forskjellige hustyper, både eneboliger og tomannsboliger, som alle kan tilpasses tomt og individuelle . Her finner du en oversikt over alle våre hus. Leter du etter en sprek og fremtidsrettet bolig finner du den i Moderne-serien. Moderne-serien består av spennende hus i ulike størrelser med smarte planløsninger og alt fra én til tre etasjer. Moderne-husene våre kan som alle våre andre hus tilpasses slik at de oppfyller alle dine krav til det optimale drømmehuset.


Eller det blir feil å si. Men hadde jeg visst da det jeg vet nå. Og at vi har overlevd som par er en g. Det er helt sinnsykt hektisk!


Rygge antar imidlertid at en kommende kjøper vil vurdere å rive den eksisterende bygningen og sette opp et nytt bygg. De som kjøper vil nok ha . PK Hus bygger arkitekttegnede eneboliger tilpasset tomten og dine ønsker og behov. Men først må du som skal bygge hus ta stilling til et viktig spørsmål: Vil du male huset og gjøre alt av arbeid innendørs på egen hån eller vil du bare. Her er en oversikt over hva det koster å bygge hus uansett om du velger malingsklart eller nøkkelferdig:.


Vi i Odd Hansen har også utviklet, forenklet og standardisert produksjonen av flere hustyper i husserien Olahus – hus hvor vi tilbyr markedets mest prisgunstige eneboliger tilpasset folk flest. Lurer du noe i forbindelse med oppussing? Trenger du tips til hvordan du skal leie ut hybelen? Vi gir deg alt du trenger å vite om kjøp og salg av bolig , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.