onsdag 18. mai 2016

Blikkenslager røyken

Vi er en tradisjonell blikkenslagerbedrift med års erfaring. Vi utfører alt innen blikkenslagerfaget: Pipebeslag og takhatter. Takstiger og snøfangere. Ventilasjon og kjøling.


Plater under peis og ovn.

Børstet stål til innredninger. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Røyken blikk og Tømring AS fra , Buskerud.


BLIKKENSLAGER i RØYKEN har aldri vært enklere! Vi er blikkenslagermester og tar på oss alle mulige oppdrag for private og firmaer. Oversikt over bransjen blikkenslager i Røyken.


Ved valg av blikkenslager eller taktekker bør erfaring og kvalitet tillegges stor vekt.

Vi tar små og store oppdrag. Befaring er selvsagt gratis. Har samarbeide med alle nø.


En av våre blikkenslagere kan tilby en gratis befaring der vi kartlegger prosjektet og finner riktig løsning. Vi er spesialister på vårt område og våre blikkenslagere utfører alt av tradisjonelt blikkenslagerarbeide, reparasjonsarbeider, kanalrensing og montering av ventilasjon. Vi forhandler og installerer Flexit Boligventilasjon.


Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig. Utdanning, RØYKEN VGS, RØYKEN VGS . Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Leverer elektrikertjenester.


Da kan en karriere innen byggsektoren være noe for deg! Dette kan du bli ved å gå Bygg- og anleggsteknikk: (Du finner mer om yrker og utdanning gjennom å gå inn på hjemmesiden til vilbli.no). Bransje: Byggevarer - Agentur og en gros.


Fødestad: Slagen Tønsberg.

Yrke: blikkenslager ved cementfab. Opplæringskontor og medlemsbedrifter. Blikkenslager , Karlsøy, Troms. Tekking av ny takkonstruksjon, samt blikkenslager arbeider.


Isolering, taktekking og beslagsarbeider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.