tirsdag 10. mai 2016

Betong askøy

NOBI har lenge hatt et ønske om å lage et eget magasin. Betong avd Askøy fra , Hordaland. Nå er NOBI Nytt en realitet. Mapei-seminar om betongkvaliteter.


Det betyr at vi tar på oss både prosjektering og utførelse på vegne av deg som byggherre.

Fra vår fabrikk i Haugesund leverer vi til Karmøy, Kopervik, Skudeneshavn, Sveio, Aksdal, Tysvær og øvrig omegn . Vi hjelper deg med anbud på betong. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Askøy. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Oversikt over bransjen betongprodukter i Askøy. Snekkere VVS Bygg- og anleggsentreprenører Elektrikere Spesialisert bygg- og anleggsvirksomhet Maskinentreprenører Tømrere Byggetekniske konsulenter Murertjenester Sprenging Jernvareforhandlere Byggevarebutikker Flisleggere Glassarbeid Stillaser og stillas montering 4 . Vi bygger nesten alt i betong. Alminnelig melding mottatt: 11.

Da betong -gutta fra Askøy overtok ble de møtt med skepsis. Det var naturlig at folk var skeptisk i begynnelsen. Men da resultatene fra våre tanker begynte å komme, ble det mer ro i rekkene, om man kan si det, sier Mikalsen.


Use the PitchBook Platform to explore the full profile. Rør- og kumsystemer i betong , samt betongblokker, mur og belegg. Ferdigbetong og betongpumping. Veiutvidelse Grensedalen Askøy Kommune. Utivdelse av lokalene til SPAR Bønes.


Austrheimparken - Austrheim Kommune. Nybygg til Tysse AS på Hylkje. Frem til nyttår skal det gjennomføres en due diligence prosess for å bli kjent med bedriften før endelig overtakelse.


Mur ferdig for kunde på Askøy ønsker alle god helg. NorStone Askøy ligger på Mjølkevikvarden industriområdet nord på Askøy. Vi leverer pukk, grus og singel i mange forskjellige størrelser etter hva kunden ønsker.


Oppdragsgiver: Kjosås Maskin AS. Avdelingen har også støpesand og hvit singel.

Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til meny Hopp til søk Hopp til meny. Velkommen til vår nye hjemmeside! Våre forhandlere kan logge inn her for å sjekke . Vi ønsker pristilbud på en garasje i Florvågvegen på Askøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.