torsdag 5. mai 2016

Bålpanne obs

Espegard Birkebeiner bålpanne med vaffeljern og bok. Traeger bålpanne med grillrist. Bålpanne , utepeis og tilbehør. Stilig utepeis i glassfiber og med rist og deksel. En bålpanne eller utepeis gjør at vi kan nyte livet utendørs hele året rundt.


Guide til utepeis og bålpanne.

Men enten du er på hytta eller hjemme - så bruk din bålpanne til å lage mat! Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Kom innom bloggen din når jeg søkte på bålpanne. Var itvil om jeg skulle gå for bålpanna fra Coop Obs , eller denne. Nyt stemningen rundt et sprakende bål, når du måtte ønske det og i kontrollerte former!


Den er stilfull og funksjonell, med kraftige og flyttbare bein som gjør at den står stødig uansett terreng. Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden etter behov og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt.

I ettermiddag hadde vi med oss nyanskaffet bålpanne til hytta. Vi kjøpte denne på OBS for 129- Skal teste den på hytta nå i høstferien! Under 20på Coop obs bygg, og så kan man kjøpe ekstrautstyr etter behov. Dette produktet kan KUN kjøpes sammen med grill, bålpanne , utepeis eller terrassevarmer fra Sunwind.


Grillsett i rustfritt stål, deler. Inneholder grillspade, grillbørste, grillpensel, grillklype og tranchergaffel. Kjøp tilbehør Vis produkt. ADEZZ produserer top kvalitet bålpanner for bruk på terrassen eller i hagen. Disse er produsert i 3mm tykk CorTen stål.


Pass derfor på at du setter bålpannen på ildfast underlag. Når du setter dem ut ruster de raskt og blir finere og finere. Et spesialdesignet trekk til beskyttelse av bålpanna under lagring. Trekket er i slitesterkt og vannavvisende stoff.


Ligger på Bjerkaker - en svipptur fra Tromsø Sentrum. Du kan hente varer bestilt i webshop hos denne forhandleren. Kan bidra med enkel service og reparasjon.


Kan justeres i høyden og i forhold til underlaget.

Leverandør: KRIGSVOLL AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.